Bu sitede bir cok sahteyi resimli olarak bulabilirsiniz... http://www.kunstaasdatabank.nl/kunstaas.php
Bu ''hazır elin değmişken Türkçeye çevirirver'' mi demek oluyor. Selim bey gerçekten çok faydalı bilgilendirme.Teşekkürler
Teşekkürler Üstat çok güzel bir paylaşım olmuş, ellerine sağlık. Özellikle benim için fikir vermesi açısından örnekleri toplu olarak görebileceğim harika bir arşivlik. Sağlıcakla kal.
Abi ellerine sağlıkta , ben bunu sanki hatırlıyorum.Daha öncede siz mi paylaşmıştınız hatırlamıyorum ama çok önce vardı böyle bi paylaşım.
Selim Abi cok yararli oldu bu Bu arada burada alabalik sezonu acildi. Ne zaman gidiyoruz beraber balik tutmaya?
Ugur merhaba Alabalik sezonu benekli ala icin acildi(bachforelle)bizde tarih belirlemeye calisiyoruz arkadaslarla baliga gitmek icin,senin fikrin ne bana özelden bildir bir tarih belirleyelim,ben genelde hafta sonlari calistigim icin tarihi evelden bilmem daha dogru olur,ama sezon uzun hemen gidelim demezsen alabalik avina bir tarih belirleriz,ben senin özeline bir not düsecegim,bir bak...