reeling reeling reeling merhabalar reeling reeling reeling reeling sahteler bunlar 180 tlye kargo bana ait tir. kapınıza kadar gelir .. kışa hazırlık için satıyorum yeni snowboad parçaları alacağım. yoksa satmam... ciddi alıcılar mesaj atabailir... 180 tl kargo bana ait sadece silikonlar kullanıldı düğerleriyse 1defa suya değdi. markalarını bilmiyorum 4 tanesi deniz içindir sadece deniz için olanlar 100 tl yapar.. hepsi toplam 180 kargo ban ait
Polemik olmasın ama bu sahtelerin % 99'u Aliexpress yada dengi sahteler değil mi ? 180 lira yada 100 lira edecek sahteler hangileri isimleriyle belirtirseniz sevinirim teşekkürler..
Kardeşim sanırım sahteleri hediye eden kişi sana fiyatları hakkında yanlış bilgi vermiş.Malesef istediğin fiyatın yarısı bile etmezler
O kadar da değil arkadaşlar, Belki fazla fiyat yazmış kardeşimiz ama benim gördüğüm sadece 5 adet meps var(küçükleri okuyamadım)fiyatları 10 tl civarı. http://www.avfoni.com/urun/mepps-aglia-2-numara-gold-kasik?gclid=CNPHyfLx3McCFaYfwwodOYAJSQ Bu gün en kötü silikon bile zokası ile beraber en az 3 tl ye satılıyor. Arkadaşın yaşı daha 15 böyle yapana kadar biraz yol göstersek daha iyi olmazmı acaba.