HERKESE MERHABALAR. BAŞLIKTA DA OLDUĞU GİBİ CİDDİ ANLAMDA İLK AT-ÇEK İÇİN YARIN AKŞAM ÜSTÜ İŞ ÇIKIŞI SAHTELERİ ISLATMAYA GİDİYORUM. FORUMU VE SATIŞ SİTELERİNİ TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA GÖZDE SAHTELERDEN BİR KAÇINI ALDIM. KAMIŞ OLARAK OKUMA SAFİNA-X 2.40 VE MAKİNE OLARAK SHİMANO CATANA 2500 VAR. RESİMDE Kİ SAHTELERDEN GECE İÇİN TAVSİYE EDECEĞİNİZ VAR MI, GECELERİ ÖZELLİKLE ŞU İŞ YAPAR DEDİĞİNİZ. AT-ÇEKTE BAZI AKSİYONLAR VARMIŞ BENDE Kİ MAKİNE VE KAMIŞ İLE BU AKSİYONLARI VERMEM MÜMKÜN MÜ. YARDIMCI OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER, CÜMLETEN RASTGELE...... 1.RIVER2SEA ROVER 98 2.Pelican HELIUM 3.Pelican NİTRO 4.STRIKEPRO 5.Pelican Helium38 6.daiwa 7.daiwa [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Kırmızı kafa ve onun altındaki beyaz renkli olanın şansı daha yüksek gibi geldi bana ,üstadlar daha iyi fikirler verecektir..Bol şans , rastgelsin....
Bursa'da bir kaç güzel mera var balık tuttuğum. Öncelik olarak sürekli gördüğüm ancak oltaya gelmeyen levrek ve bulursak lüfere niyet ettik. Gece avında sabahladığımız zaman su üstünde ara ara şapırtı kopuyor bakalım bizim sahteleri de şenlendirirler belki. Haberi geldi nasipse linkini verdiğim rapala yarın elimde olacak http://basstardfishing.com/Rapala_Max_Rap_Review.html
http://www.youtube.com/watch?v=UfXLKXTqHuE http://www.youtube.com/watch?v=Ere_q2sJuRY Diğer sahtelerde aksiyon size kalmış. Ani hareketlerle Çek-Çek-Bekle, Çek-Bekle, 1 Hızlı-1 Yavaş sararak veya hiç bir aksiyon vermeden sahtenin kendi aksiyonuyla avlanabilirsiniz. Gece avlarınızda kesinlikle yavaş ve başka aksiyon vermeden sarınız...
Bilgilendirme için herkese çok teşekkürler. Mehmet bey videolar için ayrıca teşekkürler görsel bilgi her zaman tercihimdir Sabah suyu her zaman daha iyi av veriyormuş o yüzden gece bir gibi çıkmayı düşünüyorum ikide olta sallamaya başlasam 5'e kadar yemli ara ara at-çek yaparım gün ağarırken at-çeke tam geçerim heralde kısmetimizde varsa alırız bişeyler. Eksiğim kalmadı siparişimde geldi rapala maxrap 13, güzel görünüyor balıklarda benim kadar beğenir inşallah. CÜMLETEN RASTGELE..... [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bence at-çek saatini akşam hava kararmaya yakından başlayıp sabah hava açtıktan hemen sonrasına kadar uzatın Bu arada her şey olabilir. Tercihiniz dereağzı veya etrafındaki kayalıklar olabilir. Gece için özellikle beyaz sahteler seçin.
Abi gideceğim yer kayalık ancak raporlar da gördüğüm kadarıyla genelde kumluk sahil kıyılarında, biraz dalga varken sabah saatinde alıyorlar. Avlak yeri bir kısmında kumlukta var kayalık bölgelerde var. Sormak istediğim bişey daha var rapalayı bağlarken misinayı hangisine bağlayacağım. Rapaladan çıkan halkaya mı yoksa onun ucunda takılı olan yuvarlak halkaya mı? Yuvarlak halkayı kimisi çıkartıyormuş çünkü. [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Eski kasadan bendeki. Önceki kasaları maviydi yeni çıkan modellerde kırmızı yapmışlar. Bildiğim kadarıyla ya bu sene yada geçen sene kırmızıya döndü.
emrah rapalayı 1 veya 2 numaraya bağlarsan sahte değiştirmek istediğinde misinayı kesip yeniden bağlaman gerekecektir, bu zahmetli işle uğraşmamak için kamıştan gelen misinaya bir klipsli fırdöndü yada en iyisi benim de kullandığım okumanın rapala klipslerini tavsiye ederim yukarda resmi olandan, 10ar dakka arayla sahtlerini kolayca değiştirebilirsin... sahte olayına gelince eğer barakuda falan da varsa kesinlikle kırmızıbaş derim, bkz
Bilgilendirme için çok teşekkürler malzemecilerde hiç dikkatimi çekmedi ama ilgi alanına girince almak lazım şimdi. Rastgele...
Valla baraküda bilmiyorum var mıdır ancak bu şaşkın levrekler başı döner de benim sahtelere atlarlarsa yandık ki ne yandık senin resimde olduğu gibi almakla bitmeyecek galiba bu sahte balık işi Daha önce lazım olduğu zaman klipsi fırdöndünün fırdöndüsünü penseyle kesip sadece klipsi kullanıyorum okumanın malzemesiyle çokta fark etmiyor. İşlevsel olarak rapala atarken nasıl olur bilmiyorum ama denicez. [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Boyut olarak bu halkalar küçüktür. Ve kesinlikle tuzlu suda paslanmaz. Açılma olduğunuda görmedim. Kısacası aşırı memnunum.
Gece çıkıcam balığa fazla geç olmadan malzemeciye gitmek lazım bulursam bir paket alıp deneyeceğim. Teşekkürler herkese bereketli avlar olsun ama bu gece bana olsun reeling Amin seslerini duyar gibiyim.