bu sahteler levrek yada kofanada iş yapar mı? görüşlerinizi paylaşırsanız sevirim uzunluk 11 cm ağırlık 13 gr
valla soldakinin maharetine kalmış sağdakilerin iş yapması abim ayrıca bu sahteleri sahibindende satıyorlardı çinden 3-5 tl ye alınanlardan iş yapar ama boyları deniz için küçük baştan söyleyim sana
1. sıradaki 4. ve 5. sıradakini al derim ama o renkler alacağın sitede kesin stokta yoktur çünkü o renkler çabuk satılıyor
3-5 tl lik ise sakın bulaşma parana yazık ne doğru düzgün yüzer kancaları hemen paslanır boyalarıda pul gibi dökülür sahtede japondan şaşma
toplu satılıyor sanırım 60 küsür olması lazım deniz için yanlış yazmışım abim aslında 11 cm iyidir abim kıyıdan verimlilik istersen 13 cm ve üzeri olanlara bak bu modellerin renkleri çok iyi ebayde - aliexpreste falan da var imkanın varsa remixonun maxrap çakması ürünleri var onlardan al derim
1.,3.,4. ve 5. yi levrekte kullan bunlar içten yansımalı boya dökülmesi diye birşey olmaz aksiyonuda iyidir ama çok uzağa atış yapamazsın.
Bu sahtelerin bir benzeri roder diye bir markada vardı pembesini istemiştim mavisini göndermişler akşam üzeri bir abimiz 2 saat atçek yapmış merada ben gittim yok birşey bu havada hayret demişti rüzgarda tersten esiyor sajte gitmiyor bile 20 metre zorla erdimdim 3. atışta 50 cm kofana Yapar niye yapmasın denemek lazım
İş yapar yapmasına, neden yapmasın? Topitop sapı bile icabında iş yapabiliyor. Lakin sorulması gereken soru şu? hihi 3 saatlik sabah suyu avı yapacaksınız. Hava ayaz, zamanınız kısıtlı. Bu sahtelerle 3 saat av yaparmısınız? Yoksa başka sahtelerle mi şansınızı denersiniz? Ne dersin hocam?