Merhaba değerli dostlarım. İlk iki sahtemizden sonra son üç sahtemide tamamladım,bu çalışmadada sırt deseni çalışmam oldu, tabiki bazı çalışmalarım adım adım olmakta iki sahteyi yüzdürdüm kısa olan sahte çok iyi oldu yüzmesi.. bunun içinde bu üç sahte farklı ağırlık düzenekleri ve biraz farklı gagalar oldu inşallah bu hafta sonu sahtelerin aksiyon videosunu hazırlarım. Tabiki hata yapa yapa en iyi sonuca ulaşacagız her hata tam bir ders, sıprey oto verniği kullandığımdan, ateşte tütsüleme yaparak hızlı kurumasına sebebiyet verdik, neden yaptık dersek sprey vernik atarken küçük hava kabarcıkları olmakta bunuda engellemek için ateşe tutuk ve tam bir hüsran fazla sıkılan vernikten sahte ateş aldı kırmızı olan sahte , olsun nede olsa deneme yanılma metodu,şu an için önemli olan aksiyonunda mükemmeli yakalamak. Sahtelerde mükemmeli yakalayana kadar devam bıkmadan usanmadan,kalın sağlıcakla sevgilerimle.
Ellerine sağlık Rıdvan çok güzeller.Ateşe tutmak yerine saç kurutma makinasını deneseydin Birde şu kullandığın malzeme nedir?
çok güzel olmuşlar... bende bi deneme yaptım ama henüz hazır değil... bunlar sanki kalıpdan çıkmış gibi olmuş, ahşap değiller galiba...
Rıdvan abi ellerine sağlık,güzel olmuşlar. Ateş yerine elektronikçilerin kullandığı sıcak hava tabancasını tavsiye ederim.
Böyle cillop sahteleri görünce gelde uğraşma bu işlerle Rıdvan reis emeklerine ellerine sağlık süper olmuşlar:thumb: