Hepsi bu mu Sahte almaya başladın mı durulmaz en az 4-5 kare fotoğraf dolusu sahte bekledim ama 4-5 kare fire tiger gördüm. Madem o kadar iş yapıyor yedeğini al bari
Ben kendimi frenlemeye karar verdim İş yapanlar belli, alınan balıklar belli. Fazlasına ne hacet, dimi Sinan Yedek konusuna gelince; ben kaptırdıktan sonra yenisini alıyorum
selamun aleyküm şuan en alt en sağdaki beyaz silikon ile Abu Dhabi dubai de Lüfer çekiyorlar (Güncel Bilgi)
Fire Tigerda,askeri müzelerde sergilenen 1. ve 2. dünya savaşlarından çıkmış savaş gazisi bir tank havası hisettim...
Surf takımı hk. Merhaba Inan Bey, Surf av raporlarınızı beğenı ıle okuyorum. Gecen aranıza yeni katılan bir arkadasınıza surf takımı hazırlamışsınız. Spro makına sanırım. Bende bir surf takım hazırlamayı dusunuyorum. arkadasınıza hazırladığınız takımın malzemelerini neredn aldınız acaba? tahmini maliyet ne tuttu. simdiden teşekkurler
Fotolar neden silinmiş bilmiyorum ama tekrar yükledim Volkan Yeterli aga bu kadar Balık alıyorlar mı, alıyorlar
Şimdi gördüm, bence gayet güzel ve yeterli geldi bana. Sahtelere bakınca sabah suyu akşam suyu yapan birinden ziyade uzun süreler, özellikle karanlıkta atçek yapan birinin sahteleri gibi. Küçükler alabalık için sanırım, genelde. Levrek sahtelerinde güzel renkler, özellikle beyaz renkler gececi bulanık su sahtesi bence. Derin dalar, uzun gagalıları sanırım turnada kullanmışsın. Gayet başarılı olan derin dalar fire tiger benim de kulağıma küpe olsun. Fırsat buldukça Yasinlerle Güneyde turna arayabiliriz bu sezon. (Gerçi ne kadar fırsat olacak bilmiyorum ama) Slikonlar yönünden biraz eksiksin diyecem ama o eksikliği hiç hissettirmiyorsun. Bir de; aynı dueller bende de var. Özellikle ince yapılı, gagalı olan tipin yüzüşü pek çekici gelmedi bana. Hangi balıklar ilgi gösteriyorlar ve hangi tipi daha başarılı sence. (Gerçi ben ıskartaya ayırdım duelleri)
Iskartaya ayırdığın bütün Duel'lere talip olabilirim Volkan emin ol Eğer yeşil renkli olan Duel'den elinde varsa alacağın balıklar; Levrek, Lüfer, Akya Hepsi alındı çünkü Aksiyondan şikayetçi isen kullandığın klipsi sormak lazım sana. Kesinlikle rapala klipsi kullan, fırdöndüsüz !!! Bir de, hızlı sar Bazı sahtelerimin fotoğrafını da koymadım, aksine ıskartaya çıkardım. Emin ol bunlar bana, her tür balık için yeterli