bugun arkadasım ile eminonunden koprunun altındaki oltacıdan aldıgım sahte balıklar hakkında yorum yapmanızı rica edicem ben bu balıkları levrek avında kullanmak istiyorum kıyıdan at cek yapıcam sabah ve gece saatlerinde avlanmayı dusunuyorum yorumlarınız icin simdiden tesekkur edrim ii günler bunlarda sahtelerimin fotoları üstteki rapala daiwa'nın pembe-yesil,mavi,siyah-gümüş,yeşil renkleri bende mevcut bu sahtede rapala markası xrap floating bide yo-zuri nin mag minow model sahte aldım üstü mor renginde alta dogru rengi gümüsi beyaz renge donuyor bence güzel bi sahte resmini bulamadıgım icin ekliyemedim bide strike pro nun gümüs taklidini aldım onunda rengi sırtı siyah asağıya doğru gumus rengine dönüyor bununda resmini bulamadım bu sahteler hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim levrek avında kullanıcam bide levrek icin sahte tavsiye ederseniz sevinirim cok tesekkurler iyi günler
Onur; en alttaki modeli, Vedat ustanın sahteye hareket vererek çekme konulu yazısından da faydalanarak levrek avında kullanabilirsin. Gündüz suyun biraz çırpıntılı, sabah erken saatlerde ve akşam üstü ise düzgün olması kişisel tavsiyemdir. Sabah ve akşam kullanımlarında mutlaka suyun üzerinde iz ve çırpıntı yapacak şekilde kullanmanın faydasını görürsün. Köpek yürüyüşü tarzı çekim ile bu aksiyonu verebilirsin. Diğer sahtelerin çinekop ve lüfere kıyıdan iş göreceğini, levrekte ise ancak bulanık dere ağızlarında iş görebileceğini söyleyebilirim.
üstadım sahteler şahane hem marka hem model seçimin araştırarak aldığının bir göstergesi. ancak balıkların damak yapısına bakınca hep aynı tür balık aldığını gözlemledim. biliyorsunki çok fazla çeşit ve renk var bunların tamamına sahip olmak çok ciddi bir maliyet gerektirir. ancak balığın ne zaman hangi yeme rağbet göstereceği bilinmediği için birden fazla türü takım çantanda bulundurmanı tavsiye ederim. örnek vermek gerekirse ; ve gibi türleride edinmeni tavsiye edebilirim. kolay gelsin şimdiden.
abi çok tesekkur ederim hepsinin aynı damak yapısı olmasının nedeni avlandıgım yerin cok fazla derin olmaması fazla derin olmadıgından dolayı batan yemlerin takılabilecegini düsündügüm icin almadım ben birde skitter pop almayı dusunuyorum bide o rattlin rapala olması lazım bunları nerede bulabilirim renk secenekleriyle birlikte bide fiyatları hakkında bilgi verirseniz cok iyi olur iyi günler dilerim rastgele
üstadım kusura bakma mesajı yeni gördüm elbette sana seve seve yardımcı olmaya çalışacağım. özeline mesaj olarak tabi çünki istemeden de olsa bir işyeri veya internet adresinin reklamını yapmak istemiyorum. mesaj özelinizde.
gerçi yukarıdaki resimlerle istemeden de olsa reklam yapmışım onu da saygıdeğer moderatörlerimizin affına bırakıyorum.
abi çok tesekkur ederim yardımların icin soledigin rapalaları alcam ins. fiyatlarıda gayet uygunmus cok tesekkur ederim ii günler hayırlı avlar rastgele
Sevgili Delikanlı Başlangıc icin iyi sayılabilirler.Daiwanın bu modelleri ile dibini tam bilmediğim sularda avlandım ve netice aldım.Öyleki bir avımda sahteyi tamamıyla yuttularda. Magnet Minnow sahtene dikkat hem pahalı hemde etkindir. Sana bir tüyo.Büyük Levrek avcısı Tahir Gürhanın favori sahtesidir o. Ayrıca x Rap Rapalanda etkin ve güzel bir rapaladır.Kıymetini bil. Sevgiler
ben teşekkür ederim. umarım tavsiyelerim olumlu neticeler doğurur. gerçi benden sonra büyük üstad yorum yapmış. daha fazla bişi söylemek benim haddim değil. iyi günler bol avlar.
selamlar vedat abi şimdi bu sahtelerden mordoğanda levrek avlamak için almak istiyorum... Aslında 2-3 sene önce yo-zuri nin magnet serisi minnow a benzer sırtı mavi altı beyaz 8 cm lik parlayan bi modelini almıştım ... Mordoğan ın birkaç değişik yerinde (kıyıdan atarak) kullandım ama sonuç alamadım... Herhalde yanlış kullanımdan dolayı olmuş olabilir ya da balık yoktu Ama levreğin devamlı olduğu bi yerini keşfettim orada büyük ihtimal sonuç verecek sanırım... Benim sorum bu sahtelerin hangi boyları kıyı için idealdir... Bide ilave olarak daiwa nın senin bahsettiğin siyah gümüş ve yeşil renkli vücudunda siyah çizgileri olan modelini almaya karar verdim... Senin önerilerin nelerdir... Bizim oralardan kıyıya yakın kesimden sırtıyla genelde levrek çıkarıldığını gördüm... Özellikle ağustos-eylül arası tekneler dalgakıran etrafında silikon sahtelerle baya levrek çekiyolar... saygılar.....