Sahtelerimde kullandığım rapala klipsleri. Ancak, genelde direk leaderı bağlıyorum sahteye. [/URL][/IMG] Favori sahtem [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] Maria princess Gx2 [/URL][/IMG] River2sea triho minnow hb-06 [/URL][/IMG] Daiwa saltiga blue gold [/URL][/IMG] Tackle house feed shallow AYU [/URL][/IMG] Megabass oneten (110) Iwashi == Çok ama çok özel bir sahte==- [/URL][/IMG] Smith Saruna 110F-SBHL [/URL][/IMG] Toplu Gösterim [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkürler. Henüz bir kısmı su ile bile buluşmadı. Duo Tide minnowu kullandım, zargana, kefal ve MARTI aldı şu ana kadar. Uygun zamanlarda diğerlerinin de etkili olacaklarını düşünüyorum.
çok güzel sahteler, atmaya korkuyor insan ayrıca martı bile balık diye atladıysa sahteye zaten kendisini kanıtlamıştır
Valla martı konusunda bu sahtenin (duo tide minnow) bir özelliği var anlamadım. Öyle bir hal aldıki durum, atmadan önce etrafı iyice kolaçan ediyorum, öyle görünürde martı falan varsa kesinlikle atmıyorum. Nedendir anlamadım hemen martılar üşüşüyor etrafına ve direk dalıyor bu gün 2 oldu...