Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2ay önce akarsu ağızında balıktayken kendini bilmez bir adam 6-7metrelik teknesiyle çok hızlı bir şekilde gelip ani bir dönüşle denizden ırmağa giriş yaptı ve bu esnada benim suda olan sahtem teknenin bir yerine takılıp gitmeye başladı bağırdım ve aniden durunca sahte kurtuldu bide bana utanmadan artislik yaptı bende ona bağırdım ileride bulunan arkadaşımda oradan çıkışınca korktu kaçtı ama olan benim sahteye oldu sonradan farkettim gagası dibten kırılmış çöpe atmaya kıyamadım daha yeni almıştım 35tl ye sonra yazık gagası kırık öyle evde duruyordu geçenlerde seyahatte kullandığım ucuz diş fırçamı gördüm şeffaf plastik mıkadan birden bir ampul yandı kafamda bununla dedim gaga yapayım sahteye hemen elime ince dişli eğemi alıp diş fırçası sapını eğelemeye başladım aynı sahtenin başka rengide var elimde onun gagasıyla aynı şekle soktum ama kolay olmadı dikkatle yarım saat uğraştım istediğim şekle gelince ani yapıştırıcı ile sahteye yapıştırdım arada kalan boşluğuda epoxy ile doldurdum ava gittiğimde denedim yüzüşü gayet normal hatta balık bile aldım bu sahteyle bunu sizlerle paylaştım amacım kimseye akıl vermek değil belki sahtenizin gagası kırılırsa en azından denersiniz ve sahtenizde paranızda çöpe gitmez
diş fırçası güzel fikir abim ellerine sağlık hem saglam olur hemde suya mukavemeti dirençli olur ayrıca şeffaf olması ve sağlıkta kullanılan bir malzeme olmasıda ayrı bir güzellik
Bravo ! 35 lira para verdim Atılır mı ? Atılmaz tabi. Mis gibi olmuş. Ellerine sağlık. Diş fırçası da yeniymiş ya