Arkadaşlar kolay gelsin... Sakaryalı olupta, birazdan balıpa gitmek için oltasını hazırlayan bu arkadaşına sadece mantar zevkini alması için yer söyleyebilecek bi arkadaş varmı?
Toyotanın arkasını önerebilirim. Turna alan duydum. Yada Korucuğua giderken saklı göl restorant var. Onun karşı kısında tutmaya izin veriyorlar. Küçücük gölde çok fazla balık var. Üstelik Büyük balıklar da var. Bir İzmitli olarak sakaryanın gitmediğim bilmediğim yeri kalmamıştır sanırım.
Abi o senin güzelliğin Evet arkadaşlar... Dün akşam Salmanlı barajı niyetiyle yola çıktık... Soluğu rüstemler tesislerinin ve askeriyenin yanından giden patika yolda aldık.. Az ileride vatandaşın özel mülküne dikkatlice girip, (hiç bir şeye zarar vermenden, hatta etrafı temizleyerek) yerleştik. Hindi ciğeri, kurt, solucan, mısır v.b denedik. Kısa süreli bir av oldu. Ne yazıkki eli boş döndük. Başka zaman ki avlara nasipse... Selamlar...
Bir izmitli olarak ütük barajına daha 1 kez bile olta atmışlığım yok. Gerçi orayı önermeyen arkadaşalrında etkisi bunda büyük. O yüzden orası hakkında bilgi veremeyeceğim.Ben izmitte tahtalı veya yuvacık bu ikisini öneririm burda iyi balık çıkar. Molla köye gelince yaklaşık bir ay önce ordaydım korucukta ise çarşamba günü ordaydım ikisinde de balık tutmadın sadece tutanları izledim. Korucukta olta atıyorlar ancak oraya uygun haraket etmiyorlar. Orda dip atmanızı öneririm. Bu arada korucuktan izmite giden bir yol var köylerin içinden geçer mutlaka biliyorsunuzdur. İzmite yaklaşınca bir baraj var. Orda da malesef balık yok. Bunların içinde mollaköydeki suyun pisliği insanın canını sıkıyor. Korucukta bi çalışmanızı öneririm. Çok fazla balık var. Genelde restorant tarafında yuvalansalarda potansiyel yüksek. Karşıdan yoğun bir yemleme ile dip attığınızda sonuç alacağınızı düşünüyorum. Kolay gelsin.