evet arkadaşlar az daha sabır yaaf isterseniz çaltıcak gölünde kurtla makarnayla kaptırga kızılkanat tutabilirsiniz
kaptırgayı burda bilen olamaz.Ama Adapazarlılar olkama gömme kaptırga gibi kendi dllerindeki balıkları tüm türkiye ye öğretecekler. Kaptırga: çapak
kaptırga gömme evet napalım biliyorsuz ki çok avcı var sakaryada ee dedelerimiz böyle demiş şimdi bizde öyle diyoruz yoksa gömmenin tatlı su levreği kaptırganın tahta balığı olduğunu biliyoruz şu çaltıcaktaki para toplayan arkadaş orda tabiki kendisi emekli polistir haberiniz olsun büyükşehir belediyeden kiralamış 5 yıllık sanırım saygılarımla
ya boşverin para toplayan adamı inanın 5 kuruş para vermedim daha ömrümde oraya itiraz edin bakın almayacak görürsünüz ayrıca hoşbulduk sevgili abicim aranıza gelmekten son derece memnunum
slm ardaşalr aranıza yeni geldim sizinle tanışmaktan son derece mutlu oldum gerçekten harika site burası artık devamlı burdayım arkadaşlar saryada biliyosunuz turna şu anda molla köyde bol haberiniz olsun
Kadir bey hoş geldiniz aramıza.Turna yada oklamanın sezonunun açılmasına daha 2 ay var. Büyüsün onlar 2 ay sonra iyi avlanılır
Gölün yanındaki o ev arkadaşın amcasının evi bende para vermedim am para topladığını gördüm. Biz her sene mollaköye geliriz.Umarım sizlerlede tanışırız.
Anlamış değilim ısrarla bu konuyu açıyorsunuz yasak yasak yasak kadir bey yasak lutfen sirkülere uyalım