Sakarya da balık yeri?

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında hesmus tarafından paylaşıldı.

1. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Merhaba arkadaşlar.
    Önümüzdeki hafta Özel bir iş için bir süreliğine Sakarya merkezde olacağım. Merkeze yakın yayın, turna, sazan gibi balık tutulabilecek göller varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

2. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Sakarya,nın balıklarını bilmemde resimde yanında duran canavar benden uzak dursun.

3. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Walla ona bir şey diyemem şu senin memlekette.

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    sayın abicim öncelikler merhaba arama moturundan aratarak sakaryayla ilgili balık yerleri bulabilirsiniz

5. mlhacr

mlhacr melih

Favori Kamış:
    cormoran
    En İyi Avı:
    henüz tutmadım ;)
    selamlar. ben sakaryalıyım. yayın için sakarya nehrine gidebilirsiniz. dip oltasıyla yayın tutabilirsiniz. zaten merkeze de çok yakın. mollaköy havuzları da turnanın cenneti olarak bilinir. canlı yemle güzel verim alabilirsiniz. tavsiye ederim. orası da araçla en fazla 15-20 dk. şimdiden rasgele.tuttuğuz balıkları da bizle paylaşırsanız çok memnun oluruz.

6. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    abi o köpek senin mi ya

7. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    adı hektor

bir arkadaşımın köpeği. Şu an eskişehirde hayvana gidiyor. Ço k güzel ve iri bir yaratıktı. Ben gezmeye çıkarıyordum ama o beni gezdiriyordu sürekli çok güçlüdür.

8. troy54

troy54 şener

sakaryada arkadasın dediği gibi mollo köy denilen yer oklama derler burda turna balığı için müsait bır yer sazan balıgında pek ümit yok israil sazanı patlamasından dolayı ama ben bir 2 yer vereyim söğütlü 3 . organizede hasan faki barajı sazan için müsait bir yer yalnız burada balık bazı zaman larda serbest tokaz küspeli küllü mısrla ister dip ister mantarlı sazan tutabilirsin