Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki hafta Özel bir iş için bir süreliğine Sakarya merkezde olacağım. Merkeze yakın yayın, turna, sazan gibi balık tutulabilecek göller varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
sayın abicim öncelikler merhaba arama moturundan aratarak sakaryayla ilgili balık yerleri bulabilirsiniz
selamlar. ben sakaryalıyım. yayın için sakarya nehrine gidebilirsiniz. dip oltasıyla yayın tutabilirsiniz. zaten merkeze de çok yakın. mollaköy havuzları da turnanın cenneti olarak bilinir. canlı yemle güzel verim alabilirsiniz. tavsiye ederim. orası da araçla en fazla 15-20 dk. şimdiden rasgele.tuttuğuz balıkları da bizle paylaşırsanız çok memnun oluruz.
adı hektor bir arkadaşımın köpeği. Şu an eskişehirde hayvana gidiyor. Ço k güzel ve iri bir yaratıktı. Ben gezmeye çıkarıyordum ama o beni gezdiriyordu sürekli çok güçlüdür.
sakaryada arkadasın dediği gibi mollo köy denilen yer oklama derler burda turna balığı için müsait bır yer sazan balıgında pek ümit yok israil sazanı patlamasından dolayı ama ben bir 2 yer vereyim söğütlü 3 . organizede hasan faki barajı sazan için müsait bir yer yalnız burada balık bazı zaman larda serbest tokaz küspeli küllü mısrla ister dip ister mantarlı sazan tutabilirsin