sakarya da hangi tür balık var???...

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında TheCloUd_Bursa16 tarafından paylaşıldı.

1. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    merhaba arkadaşlar...ben ve babam bursadaki ve bilecikteki barajların hemen hemen hepsinde avlandık ve sezon açılınca yeni yerleri keşfetmeye karar verdik...acaba sakaryada hangi tür balıklar var, neresinde avlanılması daha verimli olur ve hangi yemleri önerirsiniz...şimdiden teşekkürler...

2. kadirozkan

kadirozkan kadir özkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 6 kg
    sakarya.da canlı yemle güzel turna alabilirsiniz,şimdi havyar zamanı 30 nisandan sonra avlanabilirsiniz,yine canlı yem,sülük,ciğer ile yayın alma şansınızda var.
    bol şanslar....

3. sümer34

sümer34

Favori Kamış:
    Kamış
    En İyi Avı:
    turna 6,5 kg,aynalı sazan 14 kg
    sakarya nehrinden bahsediyorsan pamukovanın altından benim köyümün hemen yanından geçiyor artık balık çıkmıyor en son onbeş sene önce tutuyorduk yayınları sarıları bilinçsiz tarla sulamaları,kaçak açılan kum ocakları arıtılmamış fabrika atıksuları sakaryada nehirda balığı bitirdi bizim adapazarlılarda sizin gibi düşünüp çareyi yeni yerler keşfetmekte buldular şimdi sezon açılınca samsunun ve çorumun yolunu tutuyorlar:D
    arkadaşım niyetim hevesini kırmak değildi ,ama sakarya nehrinde inan balık yok olsa bizim çocuklar gurbete balıga çıkmazdı selamlar:)

4. ŞEF54

ŞEF54 KADİR

Kardeşim Vala Sakaryada Kuytaklarin Hepsinde Molla Köyde Balik Var Tabiki Yasaklar Kalktiktan Sonra Yayin Turna Kizilkanat Karagöz Kaptirga çeşit Var Yani Tabiki Yerleri Iyi Seçmen Lazim Vede Zamanini

5. sskenan

sskenan kenan

Favori Kamış:
    olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    17 kilo aynalı sazan
    sümerin dediğine katılıyorum sakarya nehrinde balık çok azaldı birde her tarafı ağ kasnak dolu balığın yakalanmadan gezmesine olanak yok bizde yeni yerler için dışarıya gidiyoruz samsun yozgat ömerli gibi kadir arkadaşın dediği gibi kuytaklarda zamanında tabiki turna ve kızıl kanat yakalayabilirsin ama bursadan kalkıp gelmeye değermi bilemem şimdiden rastgele