Böyle aynı hissiyatı paylaşabileceğimiz bir site var olduğu için emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Buraya geldiğim için gayet mutluyum.. Balık tutmak benim için ne bir hobi, ne de meslek.. Ben anlatamadığım, dillendiremediğim duyguları somutlaştırıyorum balık avına her gidişimde kendimce.. Tuzlu sulardan ziyade tatlı sularda avlanmayı seviyorum özellikle dere balıkcılığı benim için dünyanın en vazgeçilmez hazzı. Aşık olduğum kızın adı Gökkuşağı. Onun için nerelere gitmedim ki. Mescit zirvelerinden tutun Allahuekbere Munzurdan tutun Dikmen tepelerine.. Bide Turna var tabi kumlu göllerin kraliçesi.. Hırçın ve tehlikeli.. Arkadaşlar sanırım ne demek istediğimi herkes anladı. Ne de olsa burası balıkçıların mekanı. Sizlerden öğreneceğim çok şey var elbette. Ancak tatlı su balıkcılığında sizlere faydam da olacaktır diye düşünüyorum. Yayın, Aynalı, Turna, Sazan Çeşitleri, Küçük balıklar, Kum balıkları hatta tatlı su midyesi de dahil bir çok çeşit su canlısı avlamak nasip oldu. Denizlerde de Pazarlarda rastlayacağımız bir çok türü ayrıca da kaya balığı cinslerini (İskorpit gibi) yakalamak nasip oldu yine. Şükürler olsun.. Muhabbettiniz bol olsun. Hadi rasgele..
Ali İhsan ne kadar güzel giriş yapmışsın siteye.Okurken ne kadar balık aşığı olduğunu anlamamak mümkün değil.