Sakarya Için Yardim.....

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında meco tarafından paylaşıldı.

1. meco

meco mehmet (meto)

Bursadan bir tatlısu balık sevdalısı olarak Sakaryadaki arkadaşlardan balıkcı dostlardan turnayla yada diğer türlerle ilgili yardım bekliyorum.Sevgili dostlar hafta sonu Sakaryaya balık avlamaya gelmek istiyoruz yer olarak tavsiye edeceğiniz avlaklar, kulanacağımız yem hangi bölge daha verimlidir bilgisini verirseniz çok memnun olurum şimdiden TEŞEKÜRLER. :)

2. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    merhaba mehmet abi..nasılsın? bende bir bursalı balık sevdalısı olarak sakaryadaki yerleri çok merak ediyorum...
    sakaryalı balıkçı abilerden duyduğum ve bu forumda okuduğum kadarıyla mollaköyde güzel turna çıktığını öğrendim...ama sakaryalı balıkçıların sana daha fazla faydası olacaktır...

3. meco

meco mehmet (meto)

Özkancım iyim seni sormalı seninle fırsat buldukca msn de konuşuyoruz bu hafta rotayı SAKARYAYA çevirdik bakalım oradaki dostlardan bir yardım gelecek mi?Evet dediğin gibi mollaköy güzelmiş turna için ama yem,yer olarakta neresi daha verimli olur onun yardımını bekliyorum tabiki diğer avlaklarda önemli.

4. meco

meco mehmet (meto)

Arkadaşlar sakaryada balıkcı kalmadımı yaaaa.yardım etmek isteyen yokmu yoksa:mad:

5. sakaryalı amatör

sakaryalı amatör

Favori Kamış:
    muhtelf malzemeler
    En İyi Avı:
    8 kg sazan
    selam bursalı arkadaşlar

arkadaşlar mollaköy göletleri çok geniş bi alan istediğiniz yerde avlanabilirsiniz bu aralar turna biraz az ama genede gelip bi şansınızı denemenizde fayda var yem alarakta canlı yem kullanacaksınız burada hangi av malzemeleri satan yere giderseniz gidin size canlı balık verir diğer balıklar için burası pek uygun değil yani balıklar ufak genelde kızılkanat ve karabalık (kadife)solcan .kurt.buğday ve freş mısır rastgele

6. meco

meco mehmet (meto)

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekür ederim, tabiki gelip bir şansımızı deneyeceğim şansımız varsa olur paylaşımın aydınlatıcı oldu:) .Ayrıca benim eski mesleğim fotokopi teknisiyenli Adapazarına haftanın 2 günü geliyordum müftüğolu kırtasiye falan Minoltacıydım 7yıl falan oldu brakalı.İstersen msnden konuşuruz.
    mec.o77@hotmail.com adresim

Son düzenleme: 6 Haziran 2008