Sakarya-Karasu 2 acemi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Jumanji tarafından paylaşıldı.

1. Jumanji

Jumanji Fırat Şen

Herkese merhabalar,

Biz 2 arkadaş Önümüzdeki pazar günü 4 günlüğüne sakarya karasuya gideceğiz. İkimiz de balık konusuna çok hevesliyiz ve her gün balığa çıkmayı düşünüyoruz. Size sorum çok genel olacak.

Sakarya'da ne tür balık avlayabiliriz az çok araştırdım, sayenizde baya bir şey öğrendim. Fakat bizim için durum şu. İkimiz de çok acemiyiz, henüz ekipmanimiz bile hazir değil, hedeflediğimiz balık türüne göre kalan günlerde ekipman oluşturacağım ikimiz icin. Şu an için yayın-turna-sazan gibi balıkları hedeflersek çok büyük ihtimal ile elimiz boş döneceğimize inaniyorum. Özellikle de yayın ihtimali oldukça düşük 2 acemi için tahmin ediyorum.

Ozellikle tatlisu konusunda deneyimsiz 2 kişi olarak. Burada hedeflememiz gereken balıklar hangisidir? en azından av keyfi yaşayabilmek için hangi balıkları hedeflememiz gerekiyor?

Şansımız düşük de olsa turna-yayın gibi balıklar için de ekipman hazırlayıp denememizde fayda var mıdır?

bir de şunu ekleyeyim son olarak. Yer itibariyle sakarya nehrinin denize döküldüğü yere çok yakın olacağız. Nehirlerin denize döküldüğü yerlerin diğer avlaklardan farkları ve avantajları nelerdir bunu sormak istedim.

Biraz uzun oldu farkındayım, affınıza sığınarak soruyorum, çok kısa cevaplar yeterlidir. Geri kalan kısmını kendim araştırmaya hazırım.

Şimdiden herkese teşekkürler.