Sakarya Karasu Hakkinda Yardim

Konu, 'Bölgeler' kısmında cesurh tarafından paylaşıldı.

1. cesurh

cesurh Cesur

bu hafta sonu 5 arkadaş sakarya karasuya gitmeyi düşünüyoruz oralarla ilgili bilgisi olan abilerim varsa bilgi verirseniz sevinirim hem göl hem denizden avlanmayı düşünüyoruz yanımızda hertürlü malzeme olucak kaşıklar canlı yemler (kesinlikle sirkülere uyulcağını deniz balığıda dahil küçük balıkların hepsi geri salınacaktır )

2. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Merhabalar Karasuda 2 yıl kadar kalmıştım, fakat denizde hiç avlanmadım. Daha çok Sakarya Nehri ve nehre bağlanan derelerden avlanmıştım. Adapazarı istikametinden gelirken Karasuya 5 km kala Tuzla isminde bir köy var köy Sakarya Nehrine yakın olduğu gibi hemen yanından genişliği iyi sayılabilecek fazla hızlı akmayan bir dere geçiyor. Derede Turna, Kızılkanat ve Kaptırga avlayabilirsiniz. Ayrıca Sakarya Nehrinin o bölümünden Yayın, Yılan Balığı, Kızılkanat ve Kaptırga(Tahta Balığı) türlerini avlamanızda kuvvetle muhtemeldir. Yem olarak sülük,tavuk ciğeri, danaburnu, solucan ve leş kurdu kullanabilirsiniz. Rastgele

3. cesurh

cesurh Cesur

tşk ederim

Çok güzel bilgi oldu umarım resimleri paylaşırım

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Fi tarihinde Karasu sahilinde kalkan yakalamıştım 2 tane, bilmem hala var mıdır?

5. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Millattan önce Fi tarihinde tuttuysan artık yoktur abi :D:D
    Millattan sonra Fi tarihinde tuttuysan hala olma şansı var :D:D

Kalkanla kafanızı karıştırmayın, siz benim tarif ettiğim yerde tatlı suda şansınızı deneyin, boş dönmeyeceğinizi garanti ediyorum :p ;)

6. scuba6083409

scuba6083409 Sebati

Favori Kamış:
    Olta ve zıpkın, Kayık
    sakarya bölgesinde balık avı

Lütfen bu konuyu sizin için yazdığımı düşünmeyin sadece bir uyarı olarak bildireyimki Adapazarlı balık avı meraklıları aceba neden başka şehirlerde balık tutmaya gidiyorlar ve sadece isminden ötürü pekçok amatör av meraklısı sakaryayı kendisine hedef seçiyor.Sakarya bölgesinde randımanlı av yapacak bir bölge kalsa adapazarlı balık avı tutkunları bir türlü vazgeçemedikleri Tırı vırı illetiyle orayıda kuruturlar....