bu hafta sonu 5 arkadaş sakarya karasuya gitmeyi düşünüyoruz oralarla ilgili bilgisi olan abilerim varsa bilgi verirseniz sevinirim hem göl hem denizden avlanmayı düşünüyoruz yanımızda hertürlü malzeme olucak kaşıklar canlı yemler (kesinlikle sirkülere uyulcağını deniz balığıda dahil küçük balıkların hepsi geri salınacaktır )
Merhabalar Karasuda 2 yıl kadar kalmıştım, fakat denizde hiç avlanmadım. Daha çok Sakarya Nehri ve nehre bağlanan derelerden avlanmıştım. Adapazarı istikametinden gelirken Karasuya 5 km kala Tuzla isminde bir köy var köy Sakarya Nehrine yakın olduğu gibi hemen yanından genişliği iyi sayılabilecek fazla hızlı akmayan bir dere geçiyor. Derede Turna, Kızılkanat ve Kaptırga avlayabilirsiniz. Ayrıca Sakarya Nehrinin o bölümünden Yayın, Yılan Balığı, Kızılkanat ve Kaptırga(Tahta Balığı) türlerini avlamanızda kuvvetle muhtemeldir. Yem olarak sülük,tavuk ciğeri, danaburnu, solucan ve leş kurdu kullanabilirsiniz. Rastgele
Millattan önce Fi tarihinde tuttuysan artık yoktur abi Millattan sonra Fi tarihinde tuttuysan hala olma şansı var Kalkanla kafanızı karıştırmayın, siz benim tarif ettiğim yerde tatlı suda şansınızı deneyin, boş dönmeyeceğinizi garanti ediyorum
sakarya bölgesinde balık avı Lütfen bu konuyu sizin için yazdığımı düşünmeyin sadece bir uyarı olarak bildireyimki Adapazarlı balık avı meraklıları aceba neden başka şehirlerde balık tutmaya gidiyorlar ve sadece isminden ötürü pekçok amatör av meraklısı sakaryayı kendisine hedef seçiyor.Sakarya bölgesinde randımanlı av yapacak bir bölge kalsa adapazarlı balık avı tutkunları bir türlü vazgeçemedikleri Tırı vırı illetiyle orayıda kuruturlar....