sakarya nehri hakkında

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında emrahim54 tarafından paylaşıldı.

1. emrahim54

emrahim54 emrah

Favori Kamış:
    Albastar Leader 3234/350
    Merhaba arkadaşlar benim sorum şu ben hem denizde ve tatlı suda kullanacağım bir misine istiyorum 0.30mm iki taraf için uyguynmu sakarya nehrine gitmek istiyorum yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    balza0.28 dene bence super..

3. Gökhan Aydınlı

Gökhan Aydınlı Gökhan

Favori Kamış:
    Extreme Cast, Okuma Powerliner
    En İyi Avı:
    İçi mazot dolu, bir bidon
    At çek içinmi yoksa beklemeli avlardamı kullanacaksınız hedef balıklarınız neler ?
    Bu gibi önemli hususlar size yardımcı olmamızı kolaylaştıracaktır. Makaraya sarmak mı niyetindesiniz , yoksa takım bağlamak için mi ?
    Monofilament (Klasik), Fluorocarbon (Suda gözükmeyen),Multi-filament (Örgü misina) gruplarından hangisini istiyorsunuz belirtirseniz daha sağlıklı ve daha faydalı olacaktır...

4. emrahim54

emrahim54 emrah

Favori Kamış:
    Albastar Leader 3234/350
    Gökan kardeş ben tatlı suya ilk kez gidecem hazır kefal ve sazan takımlarını alıcam zaten ama makinaya sarmak içinde mini olsun istiyorum 1000 mt alıcam top daha uygun oluyor alacağım bobin hem denizde hem tatlı sudada iş yapsın istiyorum ki ziyan olmasın amaç bu

5. oltacı_

oltacı_

Monofilament misina alırsan tatlı,tuzlu hiçbir fark yapmaz ve hesaplıdır...

1000 metre Krokodil yada samuray, 600mt. firar balıkçılığın kendi markası olan "pelikan" misinayı tavsiye ederim.

Rastgelsin.

6. emrahim54

emrahim54 emrah

Favori Kamış:
    Albastar Leader 3234/350
    Sagol hamit abi ama ölçüsünü yazmamışın sufix iyi degillmi abicim 0,30 6,6kg çekerli ve renk hangisi olmalı abi

7. upsidedown

upsidedown

Sakaryada nerelerde tutacaksın bilmiyorum ama kaynağından Çaltıya kadar olan kısımda yayın ve dargın tutabilirsin.

8. 25kartal

25kartal metin KILIÇ

Favori Kamış:
    RASPO-ALBA STAR
    Favori Makine:
    RASPO
    En İyi Avı:
    1 METRE YILAN BALIĞI,3,5 KG AYNALI SAZAN
    Emrah bey ben Sakarya nehrinde avlanıyorum enaz 60 lık misina bağlıyoruz çünkü bazen 60 lık bile zayıf kalıyor köklere,taşlara takılma çok oluyor ayrıca yayın balığı vurdumu misina dinlemiyor dip olta atacaksan 100 lük makaraya saracaksan 60 lık misina sarmalısın iğne 01 veya 02 olmalı iğne kaliteli olmalı yayın vurdumu afetmiyor düğüm ve ilmekler iyi bağlanmalı Sakarya da av yaparken sakın misinayı eline beline sarma kazık yap misinayı kazığa bağla büyük balık oldumu balık suya sürükleyebilir.Markaya gelince bence dip olta için normal çile misina,makaralı için bobin misina kullan marka çokta önemli görmüyorum ancak marka vermek istemiyorum marka verirsek başka markalara haksızlık yapmış olduğumu düşünüyorum.Sakaryada yayın,bıyıklı kaya balığı,kefal,azda olsa turna balığı mevcut yardımcı oldumsa ne mutlu bana rastgele.