Sakarya Nehrinde Yayin Katliami

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında bluedreams tarafından paylaşıldı.

1. bluedreams

bluedreams ÖNDER GÜNEŞ

arkadaşlar bundan iki hafta önce sakaryaya yayın balıgı tutmaya gıttık ılk defa yayın avına cıkmıstım daha önce giden arkadaslar herzaman avlandıkları bolgeye goturduler ama bızı kotu bır süpriz bekliyordu sahısın bırı nehrın 4 bir yanına ag kurmus adam bizde havamızı alıp geldık gereklı yerlere haber verdık ama peksey cıkacağını zannetmiyorum bizim için çok önemli olan şeyler başkalarının umurunda bile olmuyor şaşırılacak bir durum.

2. omur_kaplan

omur_kaplan ömür kaplan

arkadaşım ben sakaryalıyım o ağlara denk geldimmi çıkarıp atıyorum ama koskoca sakarya hangini bulacan

3. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    bende avlak yerlerimde ağ görünce kesip cıkarıyorum sudan. egerki bide ateş yanıyosa vay o agın haline..

4. bluedreams

bluedreams ÖNDER GÜNEŞ

kimseyi yargılamak istemem ama genelde sakarya taraflarında bu işi yapan kişiler benim bulunduğum bölgeye göre kat ve kat daha fazla sabahtan akşama kadar bir balık tutmak için uğraşalım adamlar çuvallarla balık götürsünler üstelik kullandıkları ağlarda aralık çok az neredeyse yok denilebilir büyük küçük hepsi aglarda takılı kalıyor ve balık nesliniyok etmek için birbirleriyle yarışıyorlar bundan 5-10 sene sonra bizde çoçuklarımıza zamanında şöyle bir balık vardı diye anlatmaktan korkuyorum.

5. kocaelimerkez

kocaelimerkez Aziz

En İyi Avı:
    2 kg luk bir sazan
    bu işi yapanlar balık ticaretiyle uğraşanlardır.başka açıklaması yok.yüksek miktarlarda balık tutmanın tek mantıklı açıklaması vardır o da tutan şahsın bu balıkları satmasıdır.

insanoğlu açgözlüdür:mad: