Merhaba Abilerim Ve Kardeslerim Bayram Ardindan Bu Tur Yapmak Isteniyor Gelmek Isteyenler Burdan Ulassinlar Konuyla Ilgilenirseniz Sevinirim Yorumlarinizida Bekliyorum Gelmek Isteyenler Ileti Yazabilir Ve Musait Oldugu Gunu Avlamak Istedigi Baligi Yazsinlar Bekliyorum
sakarya da oklama denen bir balığın avına gitmek kastedilmiş. Benim bildiğim istavrit tarzı bir balık yerel halk oklama der.
Sevgili geneben'in mesajı tam yerine oturdu.Hani ''cuk oturdu''derler ya..Artık biz ne desek boş.. Sağol Sakaryalı,sağol geneben.
yeğenim mollaköy kum ocaklarında su durumu nasıl balık yapıyormu yazılarından anladığıma göre çok misafirper kardeşimsin ısrarla bizleri davet ediyorsun bizde seni kırmayalım bari canlı yemleri ayarla bayramdan sonra oklamaya gidelim olurmu görüşmek dileğiyle
slm sakaryalı.ben de sakaryalıyım. bayramdan sonra mollaköye gitmek istiyorum. beraber gidelim hem tanışmış oluruz.
abı canlı yem olarak ufak balık dıcem ama onada ben agı falan lazım anlıcagın sansımızı ufak balıga bırakıcaz ben yınede solucan toplarım eger olmazsa yayına ve sazana atarız melıh acar abımızde gelır 3 kısı tanısmıs oluruz mollakoy durumunu bılmıyorum her kez gıdıyo demekkı cıkıyo zate baktık cıkmıyo sakarya nehrınde bıldıgım bı yer var 1 ıle 1,5 kılo arası karagoz ve cay balıgı cıkıyo ona denerız tek sıkıntı tasıt cunku gıtcemıgız yer merkezden 10 dakka ıcerde ne dersınız?
evet abı soyle bı acıklama yapayım ben eger olursa organızasyon sunları yapacaz sabah mollakoye goletlere gıdıp sahte balıkla oklamaya atıcaz orda olmamız sabah 6,00 olması lazım saat 11,00 veya 12,00 gıbı eger tasıtımız olursa yaklasık 20 dk lık bı yol kat edıp sakaryanın bı bolgesıne gıdıcez ve orda solucan hındı cıgerı gııbı yemlerle cay balıgı kaptırga karagoz gıbı cesıtlı balıkları avlıcz o arada ben agıyla tutucagımız kucuk balıklarda alıp hava kararmasına 2 saat kala mollakoye donucez ve canlı balıkla oklamaya atıcaz ve saat 11 gıbı de donerız eger olursa bu organızasyon ne dersın ?? abı?
___@______@______@________@___ ___@_________@__@___________@__ ___@___________@____________@__ ____@______kandiliniz______@__ _____@______mubarek_____@___ ______ @_____olsun_____@_____ ________ @_____________@_______ ___________@________@_________ _____________@____@___________ ________________@__________
Solucanla hamurla küçük balık yakalamaya uğraşarak zaman harcamayın. Alidilmende canlıbalık satan yer var.Sabah 4:30'da 05: 'de açık oluyor. Al balıkları direk mantarlı olarak avlanın.Bu günlerde çok güzel turna yapıyor.
molla köy girişinde bir büfe var her tür yem bulunur biz hep oradan alıyoruz ayrıca avlakta kızılkanat tutuyoruz yemlik
her sey ıcın tesekkurler murat abı madem her sey hazır ne zaman gıdıyoz tabı bbenıde kabul edersenızzz cvplar plz
Sevgili arkadasim, Allah(cc) rizasi icin telefona text yazar gibi yazmayi birakirmisin. Bu sitede Turkce'yi kullanima ozen gosteriyor ve dilimize saygi duyuyoruz. Bu please'ler falan da ne? 12 senedir yurt disindayim gece gunduz Ingilizce konusuyorum. Bir mesajimda boyle bir sey goremezsin. Kisaltmalar, garip ekler. Zamaniniz yoksa, zamaniniz oldugu zaman lutfen paylasimlarinizi yapin. Yanlis anlama arkadasim ancak gercekten cok rahatsiz edici. Saygilarla...