Merhabalar, Forum'a giriş yapmayalı epey oldu, bir türlü fırsat bulamıyordum balık avcılığına dair, bugün ani bir kararla Turna için malzemelerimi temin ettim, olta, 2 adet kaşık , ve diğer herşey ile şuan hazır durumdayım. Daha önce kızıl kanat, sazan , kefal gibi balıkları avlamaya çalıştım. Doğrusu 2 senedir elime olta almadım, nasipse bu pazar siftahı yapmak istiyorum, eğer bu h.sonu müsait olan arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz, turna'da acemiyim , yol gösterenler olursa sevinirim. Araç sorunum yok, Sakarya, İzmit istenilen yere gidebiliriz , olta arkadaşı arıyorum anlayacagınız. Rasgele.
Abi bende cevap yazdım fakat bi sıkıntı var mesajım iletilmiyor. Edit: İstersen telefon numaranı özelden gönder arıyayım seni.
hemen gidelim dostum. sgk da çlaışıyorum. hızırtepede oturuyorum. 0536 364 89 73 tel. baliavi.net diye hatırlat görüşelim.
*** gökmen. ya ne dicem. başka bir forum sitesinde yayınla ilgili bişey yazmıştım da. sakaryalı birisi. tanımıyorum. nispet yapmış da beni de yemeğe çağırırsın artık diye. o da genç birisi d.tarihi yok ama foto dan biraz belli. uyarsa çağıralım mı ne dersin. bu arada cumartesi akşamdan mı gitmeyi düşünüyorsun.
ben yeni üye oldum arkadaşlar sakaryada turana olmadığını biliyorum yayın tatlı su kefali kaya balığı imrin yani kum balığı (yayın özellikle) sazan israil sazanı hariç ben bursalıyım hamide abat tarafına sık sık giderim hamide abat bilcik tarafında kalır sakarya nehrinin en güzel yerlerinden biridir bu köy.şimdiden rast gele.