Sakaryadaki Avlaklar

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında bugrax54 tarafından paylaşıldı.

1. bugrax54

bugrax54 Buğrahan

Abilerim Kardeşlerim Sakaryada Her Yeri kurutmayı başardılar Mollaköyde Av Artık Zevk Vermiyor Boş Gidip Gelmek Kimse Hiç birşey tutamıyor Sakarya Nehri Derseniz HerYerde Paraşüt(Tırıvırı) Atıyorlar Özellikle Toyota Hastanesinin arkasında Jandarmaya haber verilmesine rağmen Kimse İlgilenmiyor Av yapılcak Hiç biyer kalmadı Çark Deresi Zevk Veriyor Artık Sakaryada Yaşayanlar Bilir Çark Deresi Önceden kokusundan yaklaşılmayan biyerdi Simdi Biraz Biraz Oklama(turna) Kiloluk Sazanlar Cıkmaya Basladı Ama Orda Bile Parasut Atan Var Artık Yeter Balık Kalmadı Göletlerimizde Sakaryada Av Yapılabilecek bi yer varmı acaba?

2. Torba lazım olduğunda Sakarya'ya gidiyorum. Adım başı torbacı :D Sadece Sakarya'da değil bütün civar illerde de faaliyet gösteriyorlar.

3. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    var var da sana söylesem dediğin tırıvırıcılar orayı da basarlar. ben o hatayı bir kere yaptım. o da internet üzerinden değil. balık tuttuğumu sadece 1 kişi gördü. ona da balığı verdim zaten. ama nasıl bir çevresi varsa talan edilmişti sonraki gidişimde. bende sakaryalıyım ama bizim oranın insanı pirana gibi. balık varsa yok etme derdindeler.

4. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Deneme yanılma yöntemiyle balık alabileceğin o kadar çok yer var ki Adapazarı'nda :)
    Bende yer ismi vermeyenlerdenim ama şu kadarını söyliyim, tatilde orada ki akrabalarımın burada balık yok dedikleri bir çok yerden turna çektim.
    Ankara ile kıyasladığımda cennette yaşıyorsunuz resmen... :) :)

5. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    sakarya güzel yer sakarya nehrinde hangi türk balıklar var?