sakaryadan antalyaya

Konu, 'Tanışalım' kısmında vimpir54 tarafından paylaşıldı.

1. vimpir54

vimpir54 ahmet kalkan

En İyi Avı:
    4.5 turna
    tüm arkadaşlara selamlar...antalyaya yerleşeli bir kaç hafta olsada ilk işim burdaki tatlı su balıkçılığı yapabileceğim mekanları ve güzellikleri aramak oldu..bu sitede sanırım paylaşımlarda balık+doğa+cevreye duyarlılık üstüne aradığım bilgi ve tecrübeleri burda bulabilirim...sakaryadan henüz (son turnamı tutalı 1 hafta bile olmadı ) yeni geldim...cevreyi ,avlakları tanıtacak arkadaşlarla tanışmayı beraber ava ,avlara gitmeyi isterim...bunan sonra bende burdayım antalyalı balıkcı arkadaşlara duyrulur...herkese rastgele görüşmek üzere....

2. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    Antalya Tatli Su Avlaklari

AHMET kardeş önce antalya'ya hoşgeldin.:)
    antalyayı iyi bilen biri olarak sana yardımcı olmak isterdim ama 5 senedir işim icabı antalyaya 70km mesafede olan manavgat'da ikamet ediyorum.
    gelelim avlaklara tatlı su avı için antalyanın batısında bulunan (merkeze yaklaşık 10,15 km)boğa çayı ve sarı su çayında avlanabilirsin kefal levrek yayın vs.
    artı antalyanın batısında düden çayı var oradada avlanabilirsin(halk dilinde CIRNIK derler)siroz balığı sazan bazen yayın felan bulabilirsin şu an aklıma gelen şehre yakın yerler buralar...selamlar ii avlar dilerim.rasgele.....

3. vimpir54

vimpir54 ahmet kalkan

En İyi Avı:
    4.5 turna
    hoş bulduk

teşekkürler hoş bulduk...umarım burdada anlatabileceğim güzel balık avları yaparım...yolum manavgat a düşerse itibata gecerim sizinle abilerimin yıllardır edindiği tecrüblerden faydalanmak balık avı için bulunmaz fırsat tekrar teşekkürler...daha çok ben dsi göl göletleri balık olacağını düşünüyorum...yavru balık salımından dolayı daha berketli oluyor bilmiyorum yanılıyorummu?tavsiye ettiğin yerleride es geçmeyeceğimden emin olabilirsin...RASTGELE