sa.arkadaşlar. ben sakarya adapazarında ikamet ediorum.bir s.muh.cide çalışıorum hemde okuyorum.aşağı yukarı 7-8 seneden beri kendi çapımda sakarya nehrinde ve göletlerde balık tutmaya çalışıorum. kayıt olmadan siteyi dolastım gerçektn çok hos paylaşımlar var ve sizlerle nice paylaşımlara diorum
Hoşgeldin.Vakit erkenken muhasebeciliği bırakmanı tavsiye ederim.Zira ben 30 yaşındayım yüksek tansiyon hastasıyım
h.bulduk. abi aynen okul bitsin bırakıorum bu işin sonu yoq allah yardımcımız olsun selam ve dua ile sa.
h.g yha bende sakaryadanım ve okuyorum heh adım ömer ve sıteyı cok beyenıyorum. sen nerde oturuyosun beraber gıderız balıga cvp kıb
toprağım aramıza hoşgeldin göletler deyince şöle bi gittim geldim.Şu an biz izmire taşındık ama öncesinde haftasonları ilk önce sakarya nehrine gider sinek kancayla ufak balık yakalar ordan pamukovadaki göletlere canlı balıkla oklama ve yayın balığı yakalamaya giderdik.Hiç unutmam ordan çıkan o harika balıkları.Şu anda nasıl acaba halen daha balık kaynıyomu.Sakaryama çok selam a.e. ol