Selamun aleyküm diyerek söze ßaşlamak istiyorum... Aßilerim kardeşlerim ARkadaşlarım Siteye yeni üye Oldum... ßaßadan gElme ßir hobidir benim Gözümde ßalık avı... ZEvki ve İnsandaki o negatif enerjiyi Alması Tartışılmaz... ßen sakaryalıyım.. ßurda üniversite okumaktayım... 1 kaç sefer mollaköye gitmişliğim var... 19 sene istanbulda oturduktan sonra SAkarya'ya taşındım Ailemle ßirlikte... İstanbulda genelde terkos alibeyköy barajlarında avlanırdım.. Genelde sazan ağırlıklı olmakla beraber Ağaçlı dediğimiz kesimdede Turna(oklama) avı yapıyordm.. Sakarya'ya geldiğimdede bereketli bir av yapmak ümidi ile gelmiştim.. Fakat kısmetmidir şansmıdır artık bilemicem MÖollaköyde 2 kez gidişimde sadece 2 tane (50 cm)'lik oklama alabildim... Acaba ßalık ßu sene azmıydı Drindemiydi Yoksa ßu ßölgeye Alışma aşamasında olduğumdan ßenim Acemiliğimmiydi ßilemiyorum... Sakarya'da avlanan Tüm herkezle tanışmak amacındayım.. ßenide Aranıza Alır Sizden ßilgiler edinmeme yardımcı Olursanız SEvinirim herkeze Saygılar ... RAstgele...
Aramıza hoş geldin forum içerisinde ufak harflerle yazıyoruz buna dikkat edersen seviniriz bu arada 16 aralıkta sakaryada bir org düzenliyoruz senide bekleriz http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16953
Teşekkürler abilerim hoş bulduk daha ilk günden sitedeki abilerimden arkadaşlarımdan kardeşlerimden aldığım pozitif enerji harika.. Çok tşkler herkeze.. Rastgele
hoşgeldin umut burda sakaryalı var ama pek faal değiller inşallah sen öyle olmazssın keyifli paylaşımlar