selam arkadaşlar şimdi saklama kabı dedimya herkesin aklına muhtelemen balık tutmak için bir yem saklama kabı tarif etçegmi sanıyosunuz ama degil geçenlerde sütaşın tava yogurdundan aldın 1 kiloluk kutusu dikdörtgen şeklindeydi...önceleri yemekten kalktıgımda artan salatayı ya bir cam kaba yada öyle dolaba koyardım fakat hemen renkleri solardı dolapta salatanın...enson balık yaptıgım bir akşam artan salatayı tam çöpe atmakta oldugum yogurt kabına döktüm ve dolaba attım sonuçmu mükhemmelin bir üstü süper 3 gün sonra çıkarttıgımda salatayı sanki ilk gün yapmışım gibi dipdiri duruyor Bir ikinci buluşumda SALÇA hakkında biliyonuzki salça açıldıgı andan itibaren zaman içinde küfleniyor dolapta tavsiyem ise ya cam kavonozda satılan ları almanız yada aldıgnız teneke kutu daki salçamızı bir cam kavonoza aktarmanız aktarma işlemi bittikten sonrada kavonozla kapagın arasına mutlaka bir şoşet olabilir yada o işi görebilecek başka birşey önemli olan hava almaması salçanın....ŞİMDİ EVLİ OLAN ARKADAŞLARIM DİYCEKKİ YAAA BUNLARII BİZİMM EŞLERİMİZZ BİLİYORDU Kİİ AMA UNUTMAYALIMKİ BENİM GİBİ EVDE TEKBAŞINA YAŞIYAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VARDIR ARAMIZDA BU TAVSİYELERİM İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIMA UMARIM YARAR şimdilik bu kadar herkese güzel yarınlar dileğimle hoşçakalın
Salçayı kullandıktan sonra kavanozun kapagını kapatmadan yarım santim kadar sıvı yag koyarak salcanın ustunu kapatırsan sonuc daha garanti olur....
Ya boş verin uğraşmayın evlenin başkası salçayı halleder Şaka bir yana internet olduktan sonra bekarlık çok kolaylaştı birde yatağı ısıtabilse iş tamam olacak ama
Öncelikle herkese hayırlı günler ... önder ağbi birkere salça daki tavsiyemi dene bak görcen sonucu hakverceksin bana...CUMHUR agbi sıra sende adresin söyle güzel ağbim sana iki tane battaniye yollayım helalinden sarılıp sarılıp yatarsın vallaa sıcak saatler seni bekliyo cumhur agbi
alihan agbim sen benim tavsiyemi dene gör benimkinde hiç bozulma yapmıyor ilk günki gibi saglam kalıyo denemesi bedava