Merhabalar.. Salı gecesi Sarayburnu'na Lüfere gidicez 4 arkadaş.. Varsa aramıza katılmak isteyen abiler kardeşler özelden görüşelim.. Hem tanışma aktivite olur hem muhabbet.. Birde Sarayburnu'nda belli bir yer varmı hani şurası iyidir Sarayburnu'nda diyebilcek üstad varmıdır ?
size katılmak için değil bu yazım ama sarayburnunu iyi bilirim. lüfer avını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ona göre yazalım Eğer yemli atacaksanız Sarayburnu sizi zorlar çünkü akıntı cok güclü salı günü de kuzeydogudan 27 km/saat ile esmes beklenen rüzgar akıntıyı da oldukça etkili kılacaktır. bu nedenle yemli lüfer avı için ahırkapı ( cankurtaran tren istasyonunu alt kısmı) daha iyi bir seçim olabiilr. orda yemli balık alabilirsiniz. Sabah erkenden de sarayburnunda sıyırtma ile istavrit alabilirsiniz. Sansınız varsa ve balıkad girerse palamut-lüfer bile olabilir bu yagmurlardan sonra... ..Rastgele
Evet dogru dedin bende gidecem fakat sıkgittiğim yerdir can kurtaran fakat bu seferde sarayburnuna gideyim dedim rüzgarın esmesi için bilgim yokdu paylaşım için teşekkürler ama lüfer alamadım daha kısmet olmadı henüz belki takılırım bu durumu deyerlendirip ..eyvallah sağl
gidin derim bana sorarsanız. Birkac gun önce yazmıstım Ahırkapı daha sakin olur rüzgar olur diye,.. fakat yarın mutlaka gidin derim. hava hafif lodosa dönecek diyor meteoroloji. Bu da palamutu kıyıya getirecek balık bol olacak hissindeyim yarın için. Sabahtan bende orda olucam...Rastgele
Meteorolijinin hava tahminlerine göre (eğer hava dönmezse)önümüzdeki çarşamba,perşembe,cuma ve cumartesi hava lodos esecek ve özellikle perşembeden sonrada sisli havayla birlikte kıyı avcıları için palamut avı günboyu sürecek ve tavan yapacak gibime geliyor.tabiki çinekop,lüfer ve istavrit bolluğuda yaşanabilir...zamanı olanlara bugünlerde avlakları özellikle yoklamalarını tavsiye ederim...