merhaba arkadaşlar ben alaşehir yeşilyurttan osman siz bi sorum olacaktı acaba bu kış ayında demir köprüden balık çıkarabilirmiyim bazı arkadaşlar sazan değilde yayın ve levrekte verim alabilirsin demişti sizce alabilirmiyim acaba???????????
sevgili kardeşim osman biz ramazan bayramından sonra gittik birkaç levrek ve yayın aldık. ama havalar ancak soğumaya başlamıştı. hiç kışın gitmedik denersen bize bilgi verirsen sevinirim.dostum.şimdiden rastgele...!!!
osman kardeşim eğer baraja gitmeyi düşünüyorsan gitmeden önce beni bir dinle kardeşim bugün lokalde çok sazan aldıklarını duydum ama akşam üstü yine lokale uğradım ve barajda bir tek sazan bile olmadığını duydum ben şim di hangisine inanacağımı şaşırdım kardeşim senin yapacağın ha nasip deyip levrek oltanı sazan oltanı ve yayın oltalarınıda yanına al ama sana şunu söyleyeyim levrekleri gözümle gördüm yarım kilonun üzerinde levrekler vardı tutukları yer barajın girişi settin hemen üzerinden baraja varmadan bir köprü var onun yanından giriyorsun ve kapakların yanına iniyorsun levrek burada ama sazan takımlarını ve yayın takımlarınıda mutlaka at yayın olacağını pek zannetmiyorum ama nasip yem olarak yine aynen bildiğimiz tel şehriyeye devam ayrıca sazana kuru üzümde takarsan iyi olur verim alırsın yanında cime götürecekmisin levrek için alaşehirde varsa al baraj yolu üzerinde bulamıyabilirsin katiyen yılanbalığı cimesi alma hiç vurmuyor.daha sormak istediğin varsa cevaplayabilirim teşekkürler bol avlar
ali kardeş baraj a varmadan TAYTAN diye bir kasaba var orada cimi mutlaka vardır. ayrıca ben oradan 1 kilo ya yakın levrek yakaladım...!!!
doğrudur kardeşim orada cime olduğunu biliyorum ama yinede hazırlıklı gitmekte fayda var 1 kiloluk levrek demişsin doğrudur yarım kilo bir kiloluk ve hatta daha fazlasınıda duydum ama her söylenene inanmayacaksın
slm Selamlar, Bir salihlili olarak tüm hemşerilerime selamlarımı yolluyorum. Kenidinize iyi bak, bol avlar... Mehmet
Ayhan abi denizliye uzaklığı kaç km salihli demir köprü nerden gidiliyor soruma cevap verirsen çok sevinirim
abicim yaklaşık olarak yanılmıyorsam 240 km uzaklıkta. buldan sarıgöl alaşehir i geçtikden sonra salihliye varmadan dört yol ağzından sağa döneceksin. ancak bir eski değirmen var o yoldan dön biz biraz beriden döndük tekrar geri geldik yolu uzattık senin anlıcen. taytan diye bir kasaba var onu geçince bir kasaba daha var ama ismini tam hatırlıyamadım. orayada geç ve 10 15 km sonra demir köpü tüm ihtişamıyla karşında...!!! baharda biz ordayız biraz uzak ama bende yaklaşık 9 yıl alaşehir ve 2.5 yıl salihlide kalmış biri olarak oraları özlemişim kardeşim. insanı çekiyo illa gel diyo bizde nasip olursa baharda ordayız. maksat doğayla içiçe olmak balık bahane...!!1
yıllar sonra ilk defa gittiğim için kariştırdık. ama güzel yer doğrusu baharda ordayız dayıolu ile...!!!
Tatlı suya çok meraklı olmama rağmen sadece bir kaç kez gittim, genelde bodrum, foça vs yerlerde deni avlrı yapıyorum..
hımmm. bizde dalyan kaunos ve antalya da avlanıyoruz ama motorlarla gittiğimizden biraz zahmetli oluyo. maksat macera...!!!