Merhaba..Vallahi avın pek bi hikayeside yok.Öğlen açtığım konuda aslında hikaye 2 gündür sağlı sollu saldırılar alan sahtem Rover 98 bugün sıra bende diyerek atağa geçti. Saat 18.00 de avlağıma gittim.Şu bi önceki raporumdaki benekli arkadaşın oltama atladığı yer.Öğlen vakti gelen benekliye ''Go home benekli , you are drunk !! '' diyerekten geri kovalamıştım.Olta attığım yerde iki genç arkadaş denize taş atıp duruyor. Sağ tarafa doğru yönelerek, çok az dalgalı olan denizin köpüklendirdiği alanı gözüme kestirip sahtemi gönderdim.reeling Başladık WTD ye daha saniyeler geçmeden ani bir saldırı ve kamış eğildi. Mesafe uzak başladım sarmaya , hiç kalama almayan beneklinin dayısını kısa bir süre sonra kenara getirdim. Canavarı kenara almadan son metrelerde, bir tarafta gümüş sürüsü diğer tarafta gamitler ,Suyun üzerinde ayağa kalkıp bir yandan alkış tutup bir yandan da yuhlayarak canavara plankton fırlatıyorlardı. Hep onları avlayan avcı bu sefer av olmuştu. Tebrikleri kabul ederek onlarla vedalaştım. Misinadan tutarak taşların üzerine aldım. mrsparkle Balıkla foto ve sonlandırma işini bitirdikten sonra yanımda getirdiğim poşet balığın yarısına bile küçük gelince bir iki atış daha yapıp bir takip daha alarak avı bitirdim.15 dakika süren bu kısa macera eve dönerek sonlandı. Kamış:Shakespeare omni 240 cm 10 30 gr Makine: Daiwa triforce e 3000 s Misina:Okuma bluefish 0.28 Sahte:Rover 98 g15r Yer:İzmir/ Dikili Balık:50 cm 1.300 gr Bu arkadaşta sarhoş tayfadan olsa gerek başka zamandan bir kare Rastgele..
tebrikler kardeşim.oltan boş kalmasın..makinan ve kamışından memnun musun? bilgi verir misin biraz özellikle makina hakkında
Teşekkürler. Kamıştan memnunum.Makineden de memnunum aslında fakat yüzük kısmında oksitlenme var.Her gün kullanıyorum, yağlama bakım falan yapmadım hiç.Sadece siliyorum.Bu kadar çok kullanıma göre tek sıkıntısı orasında.Kolda da çok ufak boşluk var.Fiyatına göre memnunum.
Tebrikler Salih, güzel boyda bir levrek. Çok güzel de fotograflamışsın. Mevsiminde yakalanan 50 cm'lik levrek 1500 gr geliyor. 200 gr'lık kayıp normal bu zamanlar. Nice güzelleri rastgelsin. Su üstü sahtelerde senden ders almak lazım.
Teşekkürler Volkan abi. İlk gördüğümde 2 kg vardır diyordum. Su üstü sahteme eziyet etmeye başladım artık, hafif sıksam tuz parça olacak. Her gün kullanmaktan , sağa sola, yukarı aşağı , oturduğum yerden her türlü WTD yapabiliyorum artık hihi :laughing: Rastgelsin
vallahi gözlerimi yaşarttın. bir izmirli olarak ne yazıkki 5 yıldır istanbuldayım. o sularda avlanmayı nasıl özledim bilemezsin. avların daim ve bereketli olsun
Teşekkürler. Benimde bu kıyılardaki son aylarım olabilir.O yüzden her günümü olta sallamakla geçiriyorum.Siz böyle söyleyince iyi yaptığımı düşünmekteyim.Sonra bu fırsatlar olmayabilir. Rastgelsin
Tebrik ederim. Gerçekten çook güzel bir levrek. Böyle bir anı yaşayabilmek için 1500 km ye yakın yol yaptım bu hafta Muğla, Aydın ve İzmir kıyılarında. Değil ispendek, takip bile göremedim. Tek heyecan veren kısmı sabah güneş doğarken, Akyaka kıyılarında, çizmeyle suyun içinde atçek yaparken birkaç metre yanımda umursamazca dolanan ıskarmoz sürülerini yakından görebilmek oldu. Tekrar tebrik ediyorum :thumb:
Teşekkürler. Iskarmozlara dikkat etmek lazım bazen dengesizce saldırdırkları videoları görmüştüm. hihi Şu an özellikle biri aklıma geldi bulursam ekliyeyim buraya. Levrek ile bu aralar aram çok iyi, sürekli karşı karşıya gelmekteyim. O kadar uzaklarda aramama gerek kalmaz inşallah. En yakın zamanda size de rastgelsin http://www.youtube.com/watch?v=2TTABF0gGkw hihi hihi hihi