Karides ailesi Tuzlu su balıklarının tamamının beslenme listesinde en zirvede yer alan türlerden ve yemlerden biri,bu imitasyonu avda hiç denemedim,yakın zamanda denemeyi düşünüyorum(özellikle Eşkina 'da ve Levrekte),yabancı ülkelerde bu imitasyon fly balıkçılarının gözdelerinden,bakalım beni bu imitasyon ile avlanırken neler bekliyor Uploaded with ImageShack.us
Ellerinize sağlık, muhteşem olmuş. Sizin gibi büyük bir ustayı yakından takip etmek isterim. Kolay gelsin.
ellerinize sağlık...çok güzel olmuş...bence trofe av yapacaktır...yetenekli ellerde çok iş yapar...mesela sizde... bu fly la yakalayacağınız ilk balığın raporunu bekliyor olacağız...şimdiden bol şans...
Harika bir çalışma olmuş. Balıksız bile olsa denemelerinize ait fotoğraf ve videoları izlemek isterdim.
Teşekkür Ederim,Balıkavi.net sayfalarında sizlerle paylaşacağım daha çook şey var,çanakkale bölgesine yılda üç dört defa avlanıyorum,denk gelirse görüşelim
Teşekkür Ederim,Fly fishing uçurma balıkçılığı Alanında Birkaç tane konu açtım,buradan ve yakın zamanada açacağım konulardan takip edebilirsiniz,ilgi ve alakanız ziyadesiyle mutlu etti,tekrar teşekkür ediyorum
Sevgili Murat,teşekkür ederim,aslında Hünerli parmaklarınla fly örmeciliği konusunda çok güzel şeyler yapabilirsin diye düşünmüş ve söylemeyi istemiştim ve söylemişte oldum,