samandralı sathe takım yardım

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    selamın aleykum dün balığa gittim şu sıyırtma samandra ile 5 ceya 6 cm olan sahtemı sıyırtma samandırasına bağladım alt tarafada sahteyı rapala düğümü şeklinde bağladım velakin sahte kküçük oldugu için deniz hafif dalgalı suda sahte düzgün aksiyon veremiyor ve bedeni 1 metre kadar yaptım atarken dolanıyor 1 tane güzel barracuda aldım kacırdım tam gecmemiş iğneye sonra 1 vuruş daha aldım onuda kaptım rapor vermiyim neyse,şimdi benim sorum bu sıyırtma samandra si ile sahteyı düzgün sekilde nasıl bağlayabilirim normal olta samandra bağlamayı biliyorum rapala düğümü attim düzgün olmadı nasıl bir düğüm yapabilirim aydınlatırsanız beni sevinirim teşekkürler herkeze rastgele.

sahtem r1104b olanı su linkteki ama sahtem bu değil !!!!

http://www.avmarketi.com/asp/product/10618/STRIKE-PRO-EG-024A-9-CM

benim atıcagım sahte daha küçük 5-6 cm olan normal gagalı ... poppoer değildir yanlış anlasılma olmasın

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sahtenin aksiyon alamadığına nasıl karar verdin:) senin sahten gagalı sahte..çektinmi su altına iner..şamandıra suya düşmeye 1 1.5mt yüksekte iken makinanı kapat ki..top öne sahtende arkasına düşsün..rüzgara karşı o takımı fırlatırsan dolaşma hadisesinede katlanacaksın..:) her zaman olmaz bu ama arada bir olur..5 6cm lik sahte pek kullanma derim.zira kancası küçük oluyor balığa oturmuyor iyi derece..büyük balık büyük kancahihi

yumurta top kullan..onun atımı bombardino şamandıraya göre daha iyi..daha kontrollü hedefe atışlar yaparsın..bu topu makinadan gelen klipsli misinana tak..

1.5 mt ara beden yap..her 2 ucuna 2 tane küçük rapala klipsi bağla.ucuz klips kullanma..iri bir balık binerse açar...bu seyyar takım..:) istediğinde başka sahteyi takarsın onu kullanırsın..

3. sillurace

sillurace Ruşen

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2.10
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV30
    En İyi Avı:
    Yayın (8 kg)
    Sbirolinonun anteni üste gelecek şekilde ana beden misinasını içinden geçirip düğüm üstüne bir boncuk ekleyerek fırdöndü bağlayın. Fırdöndünün diğer ucuna sahtenin bağlanacağı en az 1.5 metrelik misina ekleyin. Sbirolino atış/uçuş esnasında beden ve kösteği ayırarak dolaşmayı önleyecektir. Sbirolinodan sonraki 1,5 metre misina sahtenin aksiyonu için yeterli olacaktır. Tabi burda sizin sahteye doğrudan aksiyon vermeniz mümkün olamayacağından kendinden aksiyonlu bir sahte kullanmanız gerekecektir.

Buna rağmen atışta dolaşma söz konusu olursa, sbirolino antenine 15 cmlik bir serum hortumu geçirebilirsiniz.

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    evet hocam anten üstte agırlık olan kısmı altta boncuksuz yaptım evet ama sbiroli samandra bendeki içinden misina gecirilenden değil klibsli fırdondu takılanlarından öyle denk geldi ole aldık diğer türlü olanı da alıcam sans bugün komşun tasınıyor üst komşumuz mazeme vermiş ben uyurken baktım kalkınca çok güzel silikonlar geldi elime 17 adet 3küçük kaşık bir kaç kursun ve saklama kutusu çok sevindim onlarıda bir elden geçirip gidip paso balıkla ugrasıcam mazemeler bozulacak dura dura yoksa :) dediğiniz takımı deniyecem anlattığınız gibi doğru sölüyorsunuz küçük sahte samandralı takımda hafif kalıyor ve iğneleri küçük kalıyor bu yüzdende balığı kacırdım vurdu iri turna kacırdım :) :eek: sonra bizde üzerine çay içtik :tea: teşekkürler bro düşüncerin paylaştıgın için

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

valla abi kıyıya gelirken yalpalaya yalpalaya geliyordu kamışın ucunu suya doğru tutuyorum ve o şekilde abanmadan yavaş bir sekilde cekiyorum saga sola dönüyor karnı görünüyor gibi oluyor sahte ama verim aldım r11o4b bu renk strike pro sahte attım verim aldım daha düzgün bir takım yapıcam abi

http://a1210.hizliresim.com/12/f/dx8ys.jpg şu linkteki küçük ilk sahteyi kullandım diğerlerini normal olarak atıyorum zaten samandrasız balıklar okadar iri değil iri sahte atıyorum iri balık gelmiyor kücük sahte atıyorum iri balık geliyor yakalanmıyor anlamadım gitti :) konuda bahsi gecen balık barracuda :) iyide abi bulrag samandranın 2 fordöndüsü var ama 2 tane bağlarsam gider o takım eminim ben hem dolanır hemde zor olur atlarsa balık onu dolandırmadan atmak zor olacagını düsünüyorum haksızmıyım?.

6. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Bence siz sprilino şamandıra kullanın .. arkasınada silikon takın .. levrek kaçınılmaz :)

7. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Küçük sahtelerin önüne sıkma kurşun da sıkabilirsiniz ama çok sıkmayın misinayı tutucak kadar sıkın çünkü sonra misina kopuyor yada ....misina...fırdöndü......gezer kurşun en hafif olanından ..........fırdöndü .....misina.......sahte balık bu düzenekle antalyada melnur çok yakaladım .. yada 7 cmlik bir sahte alıp sadece en arkadaki 3 lü kancayı 1 numara büyütün aksiyonu bozulmaz..