şampiyon Bursaaaaaa

Konu, 'Genel Konular' kısmında mallaca tarafından paylaşıldı.

1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit

Artık Anadolu takımları bende varım diyor.18 milyon bütçeli BURSASPOR 200 milyon bütçeli takımları dize getirdi.Vatana millete hayırlı olsun.

2. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Bursa sporu canı gönülden kutlarım..şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum....

3. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    İlginç gelebilir ama bir Fenerbahçeli olarak Bursa'nın şampiyon olmasını istiyordum. Tabi Bursa'da okumuş ve yaşamış olmak da bunda etkili. Tebrikler Bursaspor. Umarım Şampiyonlar Liginde Türkiyeyi iyi temsil eder.

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Tebrikler

Bende yıllardır özlemle beklenen bu devrim niteliğindeki bursasporun şampiyonluğunu bir kocaelispor taraftarı olarak gönülden kutluyorum. Üç büyük istanbul takımının devamlı olarak dönüşümlü şampiyon olması ve diğer takımlarında konu mankeni pozisyonunda kalması artık haddinden fazla sıkıcı olmuştu.Gerçi bu bir spor oyunu. İyi olan kazanır ne yazıkki üç büyüklerin dışında bir takımın şampiyon olması bu pazardan nemalananları, yani spor gazeteleri, televizyon kanalları, yorumcular ve daha bir çok unsurun istemediği bir sonuçtur. Ancak bursaspor gösterdiki bir il yada ilçe takımıda şampiyon olabiliyormuş.O zaman diğer kulüplerimizde bu hırsla ve heyecanla bu şampiyonluk yarışında yeni devrimsel sonuçlara ulaşabilmenin mücadelesi içinde olmalıdırlar. Tekrar tüm bursasporlu futbolcuları ve taraftarları kutluyorum. Hepimiz bursasporluyuz.:D :D :D

5. X-Machine

X-Machine ersel

Favori Kamış:
    dip oltası-alba star
    Favori Makine:
    dip oltası-alba star-okuma
    En İyi Avı:
    sazan avladım
    evet şampiyon bursaspor SONSUZA KADAR BURSASPORLUYUZ bütün bursalıların gözü aydın artıkın bizimde şampiyon bir takımımız var zaten gönlümüzde hep şampiyondu ama artık tesçillendi :)

6. rüzgarcan

rüzgarcan abdullah aydemir

bir trabzonsporlu olarak haftalardır bursa taraftarı gibi heyecan yaşadım. türk futboluna ve tüm bursalılara hayırlı olsun

7. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    O Sene Bu Seneymiş Çok şükür..

Yıllardır özlemle bekledik bu çoşkuyu dostlar... Daha nicelerine ve bunu asıl taçlandırmanın da devamlılıkla sağlanacağının bilinciyle inşallah daha büyük başarılara... Bu gece Türkiye'nin futbol tarihi çağ atlamıştır. Bir zamanlar Trabzonspor'un yaptığını daha da geliştirerek yapacağımıza yürekten inanıyorum. Önümüzdeki sene ilk 3 ten aşağı inmeden daha sonraki senelerin tohumlarını atarak gidersek uzun yıllar Türk futboluna yön çizeceğimize inanıyorum. Bu arada Trabzon tekrardan yapılandı gümbür gümbür gelecek, biz zaten varız dedik, diğer anadolu kulüpleri de muhakkak iştahlandı bu şampiyonlukla; ee düşünün rekabet bu düzeyde olunca kim kazanacak?
    Kimseyi kırmadan keyifli kutlamalar dilerim...

8. Tarzan

Tarzan Erman

Ben Manisasporlu olarak kardeş takım Bursanın şampiyonluğuna sanki Manisa şampiyon olmuş gibi sevindim bence mesele fenerin şampiyonluk kaçırması değil anadoludan şampiyon çıkması.Türk futbolu açısından önemi çok büyük.İnanın ben fenerbahçeli olsam bu gece Bursanın kazanmasını isterdim çünkü fener bu sene olmaz seneye olur oda olmassa öbür sene ama anadoludan bir takımın şampiyon olması Türk futbolunun gelişmesi adına çok önemli bir durum ligin kalitesini gösterir diğer anadolu takımlarınıda motive eder.Allah bizede nasip etsin İnşallah.Bursalıların şimdi sevimek hakkı gönülden tebrik ediyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 17 Mayıs 2010
  9. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Baris bey,

Sizin sahsinizda tum Bursalilari ve Bursaspor taraftarlarini tebrik ediyorum. Bir Besiktasli olarak Bursaspor'un basarisi ile gururlandim, Sampiyonlar Ligi'nde de basarilar diliyorum.

10. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Çok teşekkür ederim.

11. ÖZER KAPTAN

ÖZER KAPTAN ÖZER ÖZGÜL

tebrikler

Ciddi bir beşiktaş taraftarı olarak yenilmemizi bu kadar istediğim ve yenildikten sonra malubiyetimize bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim.
    Hele trabzonun yaptıkları keyfimi dahada mislilere taşıdı.

Bursa sporu ve taraftarlarını gönülden kutluyorum.

12. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    bir fenerbahçeli olarak bursaspro'u canı gönülden kutluyorum. hakeden şampiyon oldu. bizde guiza varken biz şampiyon filan olamayız abicim :)

13. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    helal olsun

ben kocaeli spor taraftarı olarak bursa sporun şampiyonluğuna çok sevindim şampiyonluğunuz bütün bursalılara helali hoş olsun darısı bütün anadolunun başına tekrar tebrik ederim

14. rapalaci

rapalaci Emre

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter, Okuma Cromo Jigging, Lineaeffe Extreme 180/440
    En İyi Avı:
    1kg Kefal
    Bir Beşiktaş'lı olarak Bursa nın şampiyonluğunu kutlarım. Umarım bu vesile ile aradaki husumet de sona erer.

15. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

bendeniz beşşiktaşlı olarak bursasporu canı gönülden kutlarım ertuğrul sağlam ve ekibi bu şampiyonlugu taraftarıyla yönetimiyle helalinden haketti ve bileğinin hakkıyla aldı tüm türkiyeyide sevice boğdu helal size bursa :D :D

16. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Anadolu'dan bir takımın, böyle bir başarıya ulaşmasını tebrik ediyorum.

Bursaspor'a başarılar dilerim.

17. 29519

29519

Umarım ileride başka takımlarda şampiyon olur da 3 - 5 büyükler gibi tabirlerden kurtulur, bütün takımlarımız büyük olur ve kim bilir belkide ileride bir avrupa şampiyonu çıkartırız.
    Tebrikler Bursaspor.

Beşiktaşlıyım :)

18. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Futbolun, spor olmaktan çıkıp, pahalı transferlerle ticarete döndüğü günümüzde, yürekleri ile bu spora gönül veren Bursaspor camiasını kutluyorum. Hangi takımı tutarsak tutalım, hak edenin kazanmasına hep birlikte sevindik. Bu sevgi yumağının bozulmamasını ve yurtdışındaki karşılaşmalarda da başarılı olmasını diliyorum. Kupayı ayaklarına kadar getirtmeleri de ballı kadayıf oldu doğrusu.

19. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Darısı diğer anadolu kulüplerinin başına..Tebrikler Bursaspor..

20. bjksk

bjksk OKAY YALÇIN

Bursaspor'un şampiyonluğunu kutlar; sükut-u hayale uğrayan tüm Fenerbahçeli balık sevdalısı amatör kardeşlerime de geçmiş olsun dileklerimi iletirim...