Artık Anadolu takımları bende varım diyor.18 milyon bütçeli BURSASPOR 200 milyon bütçeli takımları dize getirdi.Vatana millete hayırlı olsun.
İlginç gelebilir ama bir Fenerbahçeli olarak Bursa'nın şampiyon olmasını istiyordum. Tabi Bursa'da okumuş ve yaşamış olmak da bunda etkili. Tebrikler Bursaspor. Umarım Şampiyonlar Liginde Türkiyeyi iyi temsil eder.
Tebrikler Bende yıllardır özlemle beklenen bu devrim niteliğindeki bursasporun şampiyonluğunu bir kocaelispor taraftarı olarak gönülden kutluyorum. Üç büyük istanbul takımının devamlı olarak dönüşümlü şampiyon olması ve diğer takımlarında konu mankeni pozisyonunda kalması artık haddinden fazla sıkıcı olmuştu.Gerçi bu bir spor oyunu. İyi olan kazanır ne yazıkki üç büyüklerin dışında bir takımın şampiyon olması bu pazardan nemalananları, yani spor gazeteleri, televizyon kanalları, yorumcular ve daha bir çok unsurun istemediği bir sonuçtur. Ancak bursaspor gösterdiki bir il yada ilçe takımıda şampiyon olabiliyormuş.O zaman diğer kulüplerimizde bu hırsla ve heyecanla bu şampiyonluk yarışında yeni devrimsel sonuçlara ulaşabilmenin mücadelesi içinde olmalıdırlar. Tekrar tüm bursasporlu futbolcuları ve taraftarları kutluyorum. Hepimiz bursasporluyuz.
evet şampiyon bursaspor SONSUZA KADAR BURSASPORLUYUZ bütün bursalıların gözü aydın artıkın bizimde şampiyon bir takımımız var zaten gönlümüzde hep şampiyondu ama artık tesçillendi
bir trabzonsporlu olarak haftalardır bursa taraftarı gibi heyecan yaşadım. türk futboluna ve tüm bursalılara hayırlı olsun
O Sene Bu Seneymiş Çok şükür.. Yıllardır özlemle bekledik bu çoşkuyu dostlar... Daha nicelerine ve bunu asıl taçlandırmanın da devamlılıkla sağlanacağının bilinciyle inşallah daha büyük başarılara... Bu gece Türkiye'nin futbol tarihi çağ atlamıştır. Bir zamanlar Trabzonspor'un yaptığını daha da geliştirerek yapacağımıza yürekten inanıyorum. Önümüzdeki sene ilk 3 ten aşağı inmeden daha sonraki senelerin tohumlarını atarak gidersek uzun yıllar Türk futboluna yön çizeceğimize inanıyorum. Bu arada Trabzon tekrardan yapılandı gümbür gümbür gelecek, biz zaten varız dedik, diğer anadolu kulüpleri de muhakkak iştahlandı bu şampiyonlukla; ee düşünün rekabet bu düzeyde olunca kim kazanacak? Kimseyi kırmadan keyifli kutlamalar dilerim...
Ben Manisasporlu olarak kardeş takım Bursanın şampiyonluğuna sanki Manisa şampiyon olmuş gibi sevindim bence mesele fenerin şampiyonluk kaçırması değil anadoludan şampiyon çıkması.Türk futbolu açısından önemi çok büyük.İnanın ben fenerbahçeli olsam bu gece Bursanın kazanmasını isterdim çünkü fener bu sene olmaz seneye olur oda olmassa öbür sene ama anadoludan bir takımın şampiyon olması Türk futbolunun gelişmesi adına çok önemli bir durum ligin kalitesini gösterir diğer anadolu takımlarınıda motive eder.Allah bizede nasip etsin İnşallah.Bursalıların şimdi sevimek hakkı gönülden tebrik ediyorum.
Baris bey, Sizin sahsinizda tum Bursalilari ve Bursaspor taraftarlarini tebrik ediyorum. Bir Besiktasli olarak Bursaspor'un basarisi ile gururlandim, Sampiyonlar Ligi'nde de basarilar diliyorum.
tebrikler Ciddi bir beşiktaş taraftarı olarak yenilmemizi bu kadar istediğim ve yenildikten sonra malubiyetimize bu kadar sevineceğimi tahmin edemezdim. Hele trabzonun yaptıkları keyfimi dahada mislilere taşıdı. Bursa sporu ve taraftarlarını gönülden kutluyorum.
bir fenerbahçeli olarak bursaspro'u canı gönülden kutluyorum. hakeden şampiyon oldu. bizde guiza varken biz şampiyon filan olamayız abicim
helal olsun ben kocaeli spor taraftarı olarak bursa sporun şampiyonluğuna çok sevindim şampiyonluğunuz bütün bursalılara helali hoş olsun darısı bütün anadolunun başına tekrar tebrik ederim
Bir Beşiktaş'lı olarak Bursa nın şampiyonluğunu kutlarım. Umarım bu vesile ile aradaki husumet de sona erer.
slm bendeniz beşşiktaşlı olarak bursasporu canı gönülden kutlarım ertuğrul sağlam ve ekibi bu şampiyonlugu taraftarıyla yönetimiyle helalinden haketti ve bileğinin hakkıyla aldı tüm türkiyeyide sevice boğdu helal size bursa
Anadolu'dan bir takımın, böyle bir başarıya ulaşmasını tebrik ediyorum. Bursaspor'a başarılar dilerim.
Umarım ileride başka takımlarda şampiyon olur da 3 - 5 büyükler gibi tabirlerden kurtulur, bütün takımlarımız büyük olur ve kim bilir belkide ileride bir avrupa şampiyonu çıkartırız. Tebrikler Bursaspor. Beşiktaşlıyım
Futbolun, spor olmaktan çıkıp, pahalı transferlerle ticarete döndüğü günümüzde, yürekleri ile bu spora gönül veren Bursaspor camiasını kutluyorum. Hangi takımı tutarsak tutalım, hak edenin kazanmasına hep birlikte sevindik. Bu sevgi yumağının bozulmamasını ve yurtdışındaki karşılaşmalarda da başarılı olmasını diliyorum. Kupayı ayaklarına kadar getirtmeleri de ballı kadayıf oldu doğrusu.
Bursaspor'un şampiyonluğunu kutlar; sükut-u hayale uğrayan tüm Fenerbahçeli balık sevdalısı amatör kardeşlerime de geçmiş olsun dileklerimi iletirim...