Arkadaşlar balık şu anda yok.Sabah gelip akşam boş dönüyorlar.Hele ki sahilde.Millet istavriti gözler oldu.Derbent kapalı tarafta misinayı sallayanlar vardı ama balık oldukça az.Hadi herkese rastgele.
Denizde hayır yok.Bugün ırmakta dört büyük kefal tuttum.Deniz vermezse ben de ırmaktan alırım.Mert ırmağı değil ha
merhaba Universal, sizin bölgeyle bir ilgisi yok ama yazmadan edemeyeceğim. bizim mersinde de pek balık yok bu sene. "bu sene balık yok" ibaresini usta balıkçılarda teyit ediyor. Denizde kısırlıkmı başladı ne oldu. özellikle dip balıkları neredeyse hiç gelmiyor (Sargoz hariç). az sayıda ve tek tük gelen balık raporlarına istisnaden bunları söylüyorum. Acaba yurdun diğer kıyıları bu sene nasıl?
1 temmuzdan sonra altınkaya raporlarını yazarsanız sevinirim.yanlız aldığım duyumlara göre sezon açılmadan rahat rahat altınkayadan sazan avlayanlar varmış..
Selam ismim Hakan , samsun baruthane de teleferiğe yakın amazon kadının heykelinin arkasında 1 kg 200 gr lık bir Levrek yakaladım başkada balık yakalayamadım bu sene ... kefal e atıyom yok , levreğe atıyom yok ... akşamları mavruş dedikleri bir balık oluyor ona gideyim diyorum .. Samsunda nezih , eziyet çekmeden kafa dinleyip balık tutulacak başka yerler var mı?
Aleykum selam.Havaalanı tarafı güzel.Giden yarım çuvalla dönüyor.Bunlardan biri de bizdik.Benim kamış kısa olduğundan az tuttum.Ama o zevki aldım ya şimdilik bu yeter.Kefale atmıştık.Tavsiyem orası.Irmak ağzından üçyüz metre filan ırmağa doğru olan yerdi.Tabi Altınkaya şu an nasıl görmedim.Gitmek lazım aslında.
hmmm , biraz uzak kaçıyor tük-iş e ama ne yapalım gidecez , teşekkürler tavsiyen için gerçi 4 tane tuttunca bırakıyorum ben misafir varsa 6-7 çuval a gerek yok ama bu aralar akşam takılmayı düşünüyorum , barurhane teleferiğin oralara ,, boru kurdu ile dip atacam bakalım
Yine ben yazayım istavrit tutana rastlamadım.Ya da bana denk gelmedi.Ne hikmet bilmiyorum.Garip bir durum.Geneli kefale atıyor.Yakında zarganlar çıkar bakalım nasıl olacak.
Arkadaşım,teknen varsa balık var,aksi bir durumda isen kıyıda Kıbrısla kefale devam.Samsun en kısır sezonunu yaşıyor bu sene.Balık kıyıya inmek bilmedi.((
Gökhan,bilemiyorum zamanın varmı?Geceleri yemli ile güzel balık alıyorlar.Ben şahitim.El kamışı ile iyi derece istavrit ve arada çinekop denk geliyor.Mavriş(Eşkina) eğer becere bilirsen boru kurtu ile çok güzel verim alıyorlar.Tabi yanına bolca dip takımı alman şartı ile.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim Nihat ağabey fakat gece tutmam mümkün olmadığından gündüze devam edebilecem artık
Acayip zargan kaynıyo deniz bu sene iyi balık tuttum iyi de kefal var.Tam balık zamanı oltasını alan sahile gitmiş Şu an hala dopdoludur
Bende bugün belediyeevlerindeydim. Günü 12 sarıkanat ve 2 istavritle kapadım,birde kuvvetli bir vuruş ve iğnenin biri kesildi,lüferdi sanıyorum. Ama dediğin gibi bir ara güzel sargan çıktı ama keyfimi bozup atmadım.