tarih:24 eylül 2008 Akşam iftardan sonra dayanamadık,3 kişi samsun doğuparka avlanmaya gittik.bütün gün sağnak yağmur yağmıştı.dün ve bugun gündüz gidememiştik.akşam yağmurun kesmesiyle,ava gitmeye karar verdik.avlak yerine vardığımızda.herşey istediğimiz gibiydi.deniz de hafif solahanın dışında kusursuzdu.ama gelgör ki 10-15 dakika sonra daha da şiddetli bir şekilde sağnak yağmaya başladı.ve tam 2 saat boyunca durmadı.bu sırada bizde boş durmadık.ve 9tane çinekop aldık.gece 23.30 gibi geri döndük. yem:istavrit takım:klasik folya mantar,çift iğne.. çinekoplar gayet iyi.bir karış büyüklüğünde çoğu.10-15 gün içinde optimum büyüklüğe ulaşacaklar.
Onur merhaba,hem samsunlusun hemde uzun zamandır bu siteye üyesin ama nasıl olduda şimdiye kadar karşılaşamadık.Bu siteye üye olan birçok samsunlu arkadaş var hepsiyle tanışıyor ve zaman zaman beraber balığa gidiyoruz.Bizde 4 arkadaş belediye evleri kısa mendireğe gittik ama bir arkadaşım sadsece 2 çinekop aldı ve yağmur başlayınca eve döndük. Doğu parkın hangi kısmında idiniz,bandırma vapuru tarafındamı yoksa tesislere yakınmı.Bir akşam evvel oğlum ve arkadaşları gitti sadece bir tane çinekop almışlar.Siz bu 9 çinekopu kaç kişi aldınız. Bu arada direnciniz ve azminiz içinde sizi kutlamam gerekiyor.
Gürol Amca bu N@mık abi hep böyle mi Nerde hangi forumda kim olursa olsun taktik aynı, ortalık bulansın, bulanık suda balık kolay ya ondan heralde Ek: Rapor güzel, Balıklar harika. Şansın daim olsun onur...
Buna derler Namık, Çarşambalılar bile dayanamamışlar ve onu sınırdışı etmişler,yakında Antalyalılarda il sınırları içine almazlar.
çinekopa gelllll.. Gerçekten mükemmel... 2 gün önce buca balık halinde kasası 170-200 ytl arası gitmiş bu balık
ben aslında izmirdeydin.üniversiteden mezun olunca,samsuna döndüm.şimdilik samsundayım. biz doğuparkın b.vapurundan tesislere doğru 20 metre gidince,elektronik saat var,hemen onun önündeydik.balıkları üç kişi aldık.bugünde iyi balık yaptı.ben 9 tane aldım.resimleri koyacaktım ama balıkları komşuya vermişler.komşu çinekopun tadını aldıktan sonra çinekopda çinekop diye tutturmuş
tebrikler Onur baliklar güzel Allahtan yagmur bastirmis yoksa denizi kurutacaktiniz demiiiii,afiyet olsun kardesim rastgele.
Tebrikler güzel bir av olmuş. çinekopcular her akşam dolu doğuparkta ama fazla bişey alabilen yok. ben hemen hemen her akşam balıkçı barınağındaki uzun mendireğin ucundayım. evim zaten belediye evlerinde, hemen iniyorum aşağıya. çok güzel istavrit çıkıyor hava karardıktan sonra.