19 Kasım Pazartesi Hakan ağabeyim ile gerçekleştirdiğimiz at-çek avında aldığım levreği sizlerle paylaşmak istedim.Balık 05:50 sularında beyaz bir makete saldırdı.Dalgalar ve kayalar bizi zorlasa da şükür balığı alabildik. Herkese Rastgele Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Çok güzel bir balık, bu balok zorlu ortamları seviyor ve avcıyıda zorluyor tebrik eder devamını dilerim...
tebrik ederim sabah sabah gözlerim açıldıhihi daha yeni kalktımda yakışıklı bir levro almışsın:hungry:
Tebrikler güzel balık almışsın.Yalnız son resim olmamış bu paşayı bütün bir şekilde fırınlamak lağzım. Afiyet olsun.
Karadeniz'in usta spincisi Sefa, avlarını büyük beğeni ile izliyorum. Levrek benim de gönlümde yatan balıklardan biri umarım bir gün nasip olur. Daha iyileri rastgelsin, selamlar.
Tebrikler, çok yakışıklı bir levrek. 2. fotoya bayıldım. Karpostal gibi çıkmış levrek. Ben olsam çerçeveletir, duvara asardım. Nice güzel levreklere...
tebrik ediyorum güzel bir levrek almışsınız. bu arada sizin rapordan sonra arkadaşım illa yarın sabah gidelim diye tutturdu; ben hep havaların güzel olmasını bahane ediyordum, samsundan almışlar ama diyor avlarınızın devamını diliyorum.