Son günlerde Savaş Dursun önderliğinde gerçekleştirdiğimiz keyifli bir avı daha paylaşmak istedim.Balıkları alba kaşıklar ve 5 cm.sahte ile aldık.Herkese rastgele Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
sizede rasgele çok güzel bereketli bir av olmuş tebrik ederim resimler için ayrıca teşekkür ederim mekanı çözdüm şaka bir yana kimse alınmasın lavabo da çekilinen fotolardan ziyade böyle resimler görmek isteriz teşekkürler:thumb:
Tebrikler,avın zevkini güzel çıkartmışsınız.Bu günlerde yakalanan balık sayısı hızla düşüşe geçti.Herhalde terkidiyar eyliyor.Anlamadığım bir diğer olaysa dip takımlarına hala yaprak çinekop takılıyormuş.Bu gün çok şikayet vardı kayalıklarda.
Ellerinize kollarınıza sağlık,valla imrendim şimdi. Eğer bir sabah benide yanınızda görürseniz şaşırmayın. Avlarınız daim olsun.
Sevgili Kadir kardeşim ağzına sağlık,,, ben de buna bir şeyler eklemek istiyorum, fotoğraflara tarih ve saat yazılmasıda çok mühim teklonoji bu kadar ilerlemişken neden yazılmaz zira bu tarihler zaman gelince çok önem kazanıyor, birde bazı kişilerin fotoğrafları birbirine karışarak polimik yaratıyor, kafalarımızda acaba sorusu oluşuyor, bunları yok etmek için lütfen fotoğraflara tarihi ve saati ekleyin, ben bile bu yaşımda bunu becerebiliyorum, sevgiler hoşçakalın.
Tebrikler Sefa kardeşim, çok güzeller febliğe de uygunsalar mesele yok, ağzım sulandı zira bizler bu balıkları artık kuzey ege taraflarında göremiyoruz, sevgiler avlarının devamını dilerim, hoşçakal. Unutmadan şunuda belirtmek isterim fotoğraflar av yerinde çekilmiş taze taze birde tarihleri ve saatleri yazılı olursa daha istisna olacaklardır, bundan sonrakilerini o şekilde görmek isteriz, sevgiler hoşçakalın.