SAMSUN VE GİRESUN ARASI YARDIMVE FİKİRLERİNİZ LAZIM

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında ergeg tarafından paylaşıldı.

1. ergeg

ergeg tevfik

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yok hayır
    öncelikle herkese selamlar.ramazan bayramında 2 önce 5 günlük bir tatil planlıyoruz arkadaşımla,ilk durağımız vezirköprü'nün kuruçay köyü olacak arkadaşım oralı,kuruçayda yani altınkaya barajının yakınlarında bir gece kalıp daha sonra sahil şeridinden giresuna gideceğiz,gittiğimiz yerlerde gezilecek görülecek yerleri ihmal etmeyeceğiz.genellikle balık tutabileceğimiz göl ve sahil kenarlarında çadır kamp kurmayı planlıyoruz.sizlerden bölgeyi iyi bilen arkadaşlardan ricam ,bu bölgede nerede nasıl ne balığı avlayabiliriz,takım sıkıntımız yok çok şükür yıllardır gördüğüm herşeyi aldım :) mesela altınkaya barajında kuruçay bölgesinde hangi balıkları avlayabiliriz,nasıl yem kullanmamız lazım,forumlarda gümüş balığından bahsediliyor bu gümüş balığını nasıl avlayıp oltaya nasıl takacağız,bunun dışında giresun ve ordu çevresinde verimli güzel av yapabileceğimiz göl,baraj tavsiyelerinizide bekliyorum,aynı zamanda bu bölge muhakkak gidip görmemiz gereken yerleride yazarsanız sevinirim.bu arada avlak bölgesini paylaşmak istemeyen arkadaşlar özelden de yazabilir,bizimkisi ömür boyunca anca bir defa gideceğim yerler,bu sebeble avlağınız kesinlikle kimseyle paylaşmam ve tutacağımız balıklarında boyutu ne olursa olsun suya geri iade edeceğiz çünki ta oralardan tekirdağa balık getiremiyeceğimize göre cyrr ,saygılarrr.

2. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    okuma octana spin , lineaeffe power drive surf
    Favori Makine:
    okuma raw II 55, trio 30s
    En İyi Avı:
    10cm istavrit :-)
    Dostum forumlarda tatlı su balıkçılığı basliklarini takip edersen çok faydalı olur herşeyin olması illa olacak anlamına gelmez :) nasip de olacak ...rasgele inşaAllah

3. ergeg

ergeg tevfik

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yok hayır
    cevab için sağol,forumları okudum okumayada devam edeiyorum,genelde tutulan balıklar paylaşılmış,fakat bana nerde nasılı lazım,dediğim gibi forumda paylaşılmasını sıkıntılı gören arkadaşlar özelden de yazabilir,yardımlarınız karşısında bol dualar alacağınız kesin :)

4. kittkurdu

kittkurdu Murat

Favori Kamış:
    Ryobi Fuji 2,95
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra 4000
    En İyi Avı:
    4,55kg Sazan
    Kuruçayda ve de Altınkayanın her yerinde gümüş balığı ağırlıklı olarak kullanılır. Gümüş ağı adı verilen ince gözlü 2-3 metrelik ağı akşam üzeri derince bir yere gerersen havanın kararması ile bir sürü gümüşün olur.
    Koylara her araba ile girilemeyebilir, dikkatli olun! Birde avlanacağınız alanın tarla olmasına dikkat edin, yoksa çok takım bırakırsınız. Her ne kadar gümüş balığı dışındaki yemlerle bolca tutulan, birkaç senedir israil belasının arttığı Altınkayada sazan ve sudak tutmanız temennisi ile, rastgele.