samsun veya yozgatta netice alan varmı?

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında sakarya54 tarafından paylaşıldı.

1. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    3.90 dam kamış, okuma coranado makina
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    mrb arkadaşlar yeni bir üyeyim siteyide çok iyi bilmiyorum ama sizden ricam samsuna yada yozgata sazana giden varsa durumlar nedir, ordaki avlama tekniklerinde bir değişiklik yapılıyormu* bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim, herkese rastgele:)

2. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Altınkaya (Merzifonda) barajına 3 defa gittim enaz 20 tane 54 plakalı araba gördüm.Önümüzdeki hafta yine gideceğiz sende gel.

3. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    sağol abim, kaç gün kalacaksınız ve balık durumları nasıl, tabiki nasip işi ama genede insan bilmek istiyor iri sazanlar kuzucuklar çıkıyormu :)

4. mcelikkaya

mcelikkaya murat çelikkaya

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    arkadaki çalılar
    becerebilene balık var
    ( ben yapamadım birtürlü )
    ben de çok 54 ler gördüm bekleriz :)
    vezirköprüden 15/35 km ilerisi iş yapar

5. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Vallaha ben sabah gidip akşam döneceğim ama daha önceleri hep bir akşam kaldım.Ama Adapazarından gelenler enaz 5 gün kalıp kamp yapıyorlar.Yerine göre sazan alanlar çok.

6. darkdream1977

darkdream1977

Favori Kamış:
    mantarlı - makinalı takım
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg ( elle :) )
    1- Altınkaya barajı genel olarak Vezirköprü sınırlarında olan büyüüüük bir barajımızdır,merzifon diyeni ilk defa duyuyorum :D
    2- Sağolsun adapazraından üşenmeden gelen bir çok balıkçı arkadaşımız gözde yerlerimizi kapıyorlar ,geldilermi de epeyyyy bir kalıyorlar,
    3- Altınkaya'da su çok çekilmiş,eski av deneyimleriniz boşa çıkabilir.Huyu suyu değişti bu yıl.
    4- Yanınıza epey bir yedek takım alın,bir kutuda sakinleştirici olsun arabada,ihtiyacınız olacak :D Su çekildiği için kumsal olan avlaklar şu anda acayip şekilde takılıyor,(biz geçen gittiğimizde 25 takım koparttık,ordan biliyorum)
    5 - Oymaağaca gitmeyinde nereye giderseniz gidin,tecrübeyle sabittir,oltalarınız takılır,alamadığınız balıklara yanarsınız bizim gibi...
    6 - Umarım bize gülmeyen kör talih size gülerde forum devasa sazanlarla şenlenir :D Bol şanssss

7. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    mrb abim herzaman söylerim sazan ayrı bi canlı balık desem balık değil kuzu desem kuzu değil ne bileyim çocuğummuş gibiler çok seviyorum kuzucuklarımı, eğer o barajda balık azıcık yem arıyosa yeter bizde güneş yüzü görmemiş teknikler var usatm, ama sen bide boiliyle avlanmayı dene daha iri balıklar vurur genelde, fakat şuda bi gerçek mısıra ya iyi vurur yada iri. saygılarımla...:)

8. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    sağol üstat önerileri dikkate alacağıma emin ol yasalar çerçevesinde balık yakalamak için her yol mübahtır, ama sazan yakalamak için tek yol vardır tecrübe... bunu boşa kullanmam merak etme o balıklar benim okumalara dayanamaz...:D

9. darkdream1977

darkdream1977

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Okumayla falan gideceksen işin epey bir zor,benim ana baba hacı,hemde babam duble duble hacı(Arabistan da çalışırken canı sıkıldıkca hac yapmış)
    Ona rağmen bir numara olmadı.
    Ama sen yinede yasin falan biliyorsan işe yarayabilir...

10. mcelikkaya

mcelikkaya murat çelikkaya

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    arkadaki çalılar
    :D:D:D:D:D

11. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    eee dedem hocaydı rahmetli allah rahmet etsin nur içinde yatsın, ama ben balıkları okutucam ustam balık yakalamak için dua okumuyacağım, ramazan ayında görürsün resimleri inşallah nasipse sericem kuzucukları.:)

12. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    merhaba komşu kendini tanıtmak bu kadar zor olmasa gerek:D ;)

13. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Dalgınlıkla vezirköprü yazacağıma merzifon yazmışım.Daha öncede oymaağaçla şilgili yazışmıştık,anlaman gerekirdi.

14. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    mrb. murat abi ben sakaryadaan oğuz yaşım 28 sazan hastayım ve bekarım kuzucuklar yedi başımı evlenemedim sazan sevdasından, tanıştığımıza memnun oldum:D

15. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    her şey güzelde abim ben hiç samsuna gitmedimki merzifonu bileyim duyduğum vezir köprü ve durağan ikliside aynı barajın kıyılarındaymış, o yüzden sizden yardım bekledim:rolleyes:

16. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Zaten vezirköprü yazacağıma dalgınlıkla Merzifon yazmışım.Vezirköprüden durağana doğru giderken 24 km sonra barajı sağında görürsün.Baraj kenarına kadar inen yollar var oralarda sakaryadan gelen arkadaşlar her zaman bulabilirsin.Genelde hafta sonları birçok balıkcı olur.Mesela biz bu hafta daha değişik bir yere kayıkla karşıya geçerek gideceğiz.Sakaryadan yalnız başına gelmen zaten çok zor olur.Gelince bir kaç arkadaş tam tekmil malzemelerle gelmeniz lazım.

17. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    ustam işte bu konuda yardım bekliyorum senden, yani barajın en sakin yerine gitmem gerek, 8-10 mt. derinlik yeterli aşırı derinde olmaz, yani bilen biri gerekli bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim ustacım.

18. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Eğer gidebilirseniz eylülün ortalarında gidin.
    Yanına oralara daha çnce gitmiş bilen birilsini alırırsan iyi olur.Yoksa su kenarına inmek için saatlarini harcarsın.Aynı zamanda da tehlikeli yerler var.
    Balık olyına gelince ,her yerden balık çıkar.Ne kadar ayak altı olmayan bir yer olursa verim o kadar artar.

19. sakarya54

sakarya54

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kara sazan 13 kg
    sağolasın ustam, ama benim çok iyi yardıma ihtiyacım var, samsuna veya yozgata giden arkadaşlarım var ama bikaçkere yani fazla tecrübe yok, ben çok sessiz bi yer arıyorum yani ücra köşelerde olmalı bunun için sizlerden yardım bekliyorum, bi fotoğraf olur, yada harita üzerinde bi çizim kroki olur, şimdiden çok teşekkür ederim sizlere

20. darkdream1977

darkdream1977

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    İnşallahhh...
    Senin sayende bizimde gözümüz gönlümüz bayram eder.