sevgili arkadaşlar bensamsunda yada sinopta dalışkursu olup olmadığını varsa ne zaman olduğunu öğrenmek istiyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
Sevgili hemşerim, tüm üyelerin yaptığı gibi profil ayarlarından imza ayarlarını yani adını soyadınıyaşını ve kan gurubunu yazarsan bu hususta sana cevap verecek arkadaşlar olacaktır.
Sinop'ta var. Milli su altı sporcusu Yaşar Tarakçı bu işi yapıyor. Limanda Tarakçı teknesini görürsün, yada Sinop'ta kime sorsan Yaşarı tanır. Oradan bağlantı kurabilirsin.
Yanlış hatırlamıyorsam,Ondokuzmayıs üniversitesindede dalış eğitimi veriliyor.Olimpik yüzme havuzunda kurs veriyorlar.
berkcan eğer halen dalma niyetin varsa Samsun da dalış kursu var.İstersen kaydını yaptırabiliriz.Şu anda bazı arkadaşlarımıza bu eğitimi verdiriyoruz ve eğitim oldukca başarılı ve zevkli. İster teorik bilgi ve dalış eğitimi alırsın istersen 1.Brove den ilk başlangıcı yaparsın. İrtibat telefonum : 05347867597
Berkcan ben Sinopluyum. 2008 yaz ayinda kurs kurulacakti ama yeterli katilim olmadi. Eğer bir gelişme olursa sana bildiririm. Kursu kurmaya çalişan kişi teksas mustafa diolar belki tanirsin.
Selim o soru 2007 yılında sorulmuştu, soran kişi şimdi üç yıldız eğitmen sertifikasını almış kendisi kurs açmıştır
Şu anda bir haberim yok. Çiftlik ve demirci köyü altinda levrek olabilir. Geçen pazartesi Romantik İsmailin orda 2 tane kefal vurdum. Arka tarafta deniz soğu yapti acayip soğuk. Öğretmen okulunun altinda birşeyler olabilir, ama zannetmiyom daha deniz dönümü olmadi. Şimdilik bukadar Daha beklicez, 2 yada 3 Hafta sonra guzel balik olucağindan eminim.
Bekliyecek bir şey yok, ben sana tüyo verdim Deniz soğuğu nedeniyle şu an başka yerdeler ama üç gün önce liman içi ve mendirekten oltaya da geldiler.
iyimiş Abi benim pek oltayla işim olmaz, sevmiyorum. Mendirekte dalişi da yasakladilar biliyorum, geçen yazin bir kaç kişinin eşyalarina el koydu sahil güvenlik. O yüzden tirsiyom oralarda denize girmeye. Daha arka tarafta iskiri yok, çikmadi piyasaya o yüzden bekliyecez dedim Abi sende mi zipkincisin? yoksa oltami tercih ediyorsun genelde?
Sen beni kesin tanırsın Burada yenisin ama Sinop'ta eskisin Ben seni iyi tanıyorum. Yaşlar uymuyor. Hani Teksas Mustafa dedin ya, ben onun yaşındayım, o benim arkadaşım. Ben oltayı tercih ediyorum. Zıpkından emekli oldum, tekavüte ayrıldım yani
Görsem tanirim abi. Sen onu taniyorsan benim babamida tanirsin ozaman teksas Mustafa ile çocukluk arkadaşi. Merkez eczanesindeki buzadam mustafa var onuda tanirsin. SEN KİPRİ SELAMİYİ TANİYON MU? ABİ Sitede sinoplu hemşerilerimi görünce seviniyorum. Yalçini bilirsin, kaza geçirdiydi bot çarptiydi adama yuvamin orada. Yanliş yerde denize giriyo ondan oldu..
Romantik İsmail, Teksas Mustafa..... Hocam madeni (Selim) buldunuz. Muhabbete devam, bakalım daha ne güzel isimler duyacağız. Bir de bunların Karadeniz şivesiyle konuştuğunu düşününce, uy, uy, uşağuuum.