samsunda sarıkanat istilası

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında malinua55 tarafından paylaşıldı.

1. malinua55

malinua55 ahmet alan

merhabalar arkadaşlar

samsundan yazıyorum ve samsunda bu kadar sarıkanat bolluğu hiç görmedim.Yaklaşık 1 haftadır iğneyi yere düşürmeden balık alıyoruz.Havalarında iyi gitmesiyle balık tamamen kontrolden çıktı . yöntem olarak klasik dip mantarlı takım veya kaşık kullanılıyor bi gün kaşığa bigün dip takımına vuruyor. ama bugün biraz değişikti balık yüzeydeydi ancak kaşık pek çalışmadı bende zargana takımını denedim ve 44 tane iri sarıkanat yakaladım.çok açığa atmaya bile gerek yok 1o metreden balık aldım diyebilirim.ama asıl ilginç olan yakaladığım bi balıktı.

normal bi şekilde oltaya ufak bi çinekop vurdu bende zımbayı vurup çekerken bi anda olta ağırlaştı sonra rahatladı çektiğimde kuyruğu olmayan bi çinekop buldum heralde bi salddırı oldu o anda ama bi karışlık balığın kuyruğu tamamen gimişti..

saygılar

2. udikisilik

udikisilik Cüneyt Arslan

En İyi Avı:
    Levrek
    Tebrikler hocam, biraz fotoğraf da alsaydınız makbule geçerdi. Bu arada günlük av limiti 5kg olarak sınırlandırılmıştır. Gittikçe azalan bu güzel balıkları erkenden tüketmeyelim, ihtiyaç kadarından fazlasını almamak lazım

3. superalli

superalli Ali DİNÇ

Merhabalar, samsunda gerçekten bir bolluk yaşanıyor galiba böyle haberler gelmeye başladı, fakat her yazılan raporda limit aşımı olduğu görülüyor. Biraz daha dikkat etmek lazım bunlara, hayır etmezseniz balık istanbula gelmeden bitecek :))

4. ozkan79

ozkan79 özkan

rizede varmı rizede varmı bende yarın rizedeyim nooluurrr var de :) reeling

5. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    Özkan abi rizede bi kaç gün kalırsan fırtına deresine bi uğra kiloluk ala balıkar çıkıyor aman suya gireyim deme akıntıya ağaçlar bile dayanmıyor :D