Samsunda Yaşayan Arkadaşlardan Yardim Istiyorum

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında altunayonur tarafından paylaşıldı.

1. altunayonur

altunayonur ONUR ALTUNAY

Favori Kamış:
    Ryobi KOMATSU karbon kamış 3.45mt
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    2,5 KİLO AYNALI SAZAN
    Arkadaşlar Merhaba ben Onur aranıza sivastan katıdım sizler gibi bende balık avlamayı çok seviyorum.
    Bulunduğumuz bölge nedeniyle tatlısulada avlanıyorum.Ancak haziranın ikinci haftası Samsunda olacağım ve burada avlanmak istiyorum.Denizde avlanma konusunda acemi olduğum için Samsun da nerede rahat ve güzel bir şekilde avlanabilirim.Bu mevsimde hangi balıkları avlayabilirim nasıl bir olta takımı kullanmalıyım.Av için elimide olmayan malzemeleri ve yemleri nereden temin edebilirim.Kısacası SAMSUN da avlanabilmem için bana yardımcı olursanız sevinirim

2. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Arkadaşım aramıza hoşgeldin.
    Samsunda haziranın 2.ci haftasında tahminen İstavritten başka pek bir şey olmaz ve oda çapari ile avlanır.Herhangi bir malzemeciden istavrit için çapari istersen verirler.10 lu çapari 3 m.veya üstü uzunluktaki bir kamışla Belediye evleri,baruthane veya fuar içinden avlanabilirsin.Çapariye 30-40 gr.lık kurşun takarsan yeterli olur.
    O mevsimde eğer bir tekne bulabilirsen tabiki çok daha kolay ve bol istavrit tutabilirsin.

3. sazan58

sazan58 S.Şeref

hoşgeldiniz

4. altunayonur

altunayonur ONUR ALTUNAY

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    2,5 KİLO AYNALI SAZAN
    Gürol bey çok teşekkür ederim.Tutsam da tutmasamda denizin kokusu yeter diye düşünüyorum.Üniversiteyi Trabzonda okumuştum.O dönemden sonra karadenize gitme fırsatım olmadı.Karedenizin benim için her zaman yeri farklı oldu.Samsunda tavsiye edeceğiniz merkezde av malzemeleri satan bir dükkan rica etsem.

5. altunayonur

altunayonur ONUR ALTUNAY

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    2,5 KİLO AYNALI SAZAN
    Çapari ile istavrit avında makina ve kamış kullanıyormusunuz yoksa elde kullanılan çapari ile mi avlanıyorsunuz.

6. altunayonur

altunayonur ONUR ALTUNAY

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi
    En İyi Avı:
    2,5 KİLO AYNALI SAZAN
    Gürol abi tanışmıyoruz ama daha önceki mesajlarınızdan edindiğim bilgilere göre bir operasyon geçirmişsiniz.Çok geçmiş olsun.Allah hastalık kaza keder göstermesin....

7. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Teşekkür ederim Onur.Evet 4.5 ay evvel geçirdim ve azda olsa bazı sıköıntılarım devam ediyor.Eskisi kadar sık siteye giremiyorum buy aralar onun için sana cevap vermekte geciktim kusura bakma.
    Geldiğin zaman beni cepten ararsan sana yardımcı olabilirim.Tanıdığım bir kaç malzemeci arkadaş var beraber gidip alışveriş yapar hemde tanışırız.Özelden sana telefon numaramı yazıyorum bir yere kaydet arayınca kendini tanıtırsın.Çünkü hatırlamakta biraz zorlanıyorum.:)
    Makina ve kamış kullanıyoruz.Kayalardan attığımızı düşünürsek kamışın 3m. ile 3,60 arası olmasını tercih ediyoruz.İki gün evveline kadar bol istavrit çıkıyordu ama iki gündür kesildi.İnşallah sen gelince balık bol olur .Görüşmek üzere.