Slm arkadaşlar 05/06/2009 cumartesi günü samsundan teknemizle 3 arkadaş armağan ,ali ve ben (kadir) saat 09:00 civarında denize açıldık hava gayet güzel açık güneşli ve deniz sakindi. kıyıdan açıldıktan sonra çinekop çaparilerimizi çıkartıp rastgele deyip sallandırdık ,oltalarımıza tek tek bazen iki ,üç adet çinekoplar gelmeye başladı ara sıra istavrit ve tirsi almaya da başladık yaklaşık 3 saat sonra deniz bir parça kabardı 1,1.5 metre dalgalar arasında devam ettik tutmaya. 6 saat kadar gezinip kovaları doldurduk yaklaşık 10 kg civarında çinekop tutmuşuz eh eve bu şekilde dönecek değiliz başladık temizlemeye ,balıklarımızı temizledik ve tekrar limanımıza döndük balıklarımızı paylaşıp güzel bir akşam ziyafeti için evlerimize döndük şimdilik samsun yöresinden haberler bu kadar herşey gönlünüzce olsun kadir http://img216.imageshack.us/img216/885/baliktemzlezlemefasli.jpg http://img143.imageshack.us/img143/638/kadr2.jpg http://img33.imageshack.us/img33/1894/temzlenmbalik.jpg
Kadir abi hoşgeldiniz..Güzel bir rapor ile foruma merhaba demişsiniz devamı daha bereketli geçmesi dileğiyle..kendi suyu ile yıkanıp temizlemek ayrı bir tad katar balığa....
Samsundan birilerini daha görmek çok güzel hoş geldiniz , çinakop bu sene buralarda bol güzel av yaptıracak gibi görünüyor umarım bi aksilik olmaz . Bir merakım var "Armağan" dediğiniz kişi emekli öğretmenmi
Tebrikler Samsun coştu bu günlerde anlaşılan, raporlar ardı ardına geliyor Bu arada sitemize hoş geldiniz, keyifli paylaşımınız için teşekkürler
teşekkürler güzel cevaplarınız için ve bu güzel dostluk için teşekkür ederim evet armağan ve ali bey kardeşlerimiz emekli öğretmen arkadaşlar tekne sahipleridir. ben1973 den beri istanbulda ikamet etmekteyim balık zevkimi boğaz kenarından ve denizde geçirmekten mutlu olurum av saham biraz geniş her sene samsuna baba ocağıma dönerim ve burada vakit geçiririm dostlarımla güzel günler geçirmeye çalışırım tabi olmassa olmaz balık tutkum her yerde devam etmekte zannederim sizinle mutlaka karşılaşırız görüşmek üzere kadir
Çinekopların resimlerini görmek bile beni heyecanlandırdı.Tekne beni oldum olası tuttuğu için(bilinen her yolu denedim)kıyıdanda çinekop geliyormu acaba.Geliyorsa bize Samsun yoluda gözüktü demektir.Nice böyle güzel avlara.Sağlıkla kalın.
Tebrikler Kadir abi.. Avınız daim olsun.Çok güzel görüntüler bunlar Balıklarıda deniz suyuyla temizlediniz galiba,tuzu gitmeden lezzetini korusun diye
Armağan bey benim eski öğretmenimdir. Kayığı da baruthanedeki çekekde idi sanırsam umarım avlaklarda görüşürüz tekrardan hoş geldiniz iyi geceler
Kadir Bey, siz bunları oralarda akıştayken tutuyorsunuz, biz de istanbul boğazı'nda balık gelecek diye bekliyoruz. biraz insaf tebrikler, hemen ızgaraya yatırın, şimdi yağlandığı zamanlar, mangal söndürür aifyet olsun... ek soru: bu aralar sizin orası eşkina yapıyor mu?
İzmir de özlenilen bir manzara o plastik kovalar öyle ağzına kadar dolsun.Ama bizede balığın haberi geliyo yavaş yavaş başlamış yağmurdan sonrada artar diye düşünüyorum.Sizleri tebrik ediyorum.
Kadir abi aramıza öncelikle hoş geldiniz, tebrikler çok güzel bir av olmuş avınız hep böyle bereketli olması dileğiyle rastgele...