Samsun'dan Dostbalıkçılar Buluştu...

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında kurbagaprens tarafından paylaşıldı.

1. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Sevgil Balıkavı.net ailesi,

Samsunda oluşturduğumuz ve sadece Samsun'a özgü bir yapılanma ile sürekli bir arada olup tecrübe, fikir ve bilgilerimizi paylaştığımız dostlarımızla bir organizasyonumuzu daha tamamlamış bulunmaktayız. Birçoğu bizim plarformumuzun haricinde balıkavı.net ailesinde de üye olarak katılım ve paylaşımda bulunan dostlarımızın katılımı ile bu yıl ki 2.cisini gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizi sevinç ve mutlulukla sonlandırmış bulunmaktayız. Muhabbetin belini kırdığımız, hasret giderdiğimiz ve dinlemekten asla bıkıp usanmayacağız dostlarımızla son derece keyifli bir organizasyonu daha geride bıraktık.
    Ben aramıza katılan, katılmak isteyip de mazeretleri dolayısı ile katılamayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Tabii ki katılımcıların hepsi amatör balıkçı olduğunda konuşulacak ana konu da "balık" olunca bu kimileri için çok sıkıcı ama bizler için asla usanılmayacak konunun heyacanı ile toplantı yerimizi terketmemiz gece yarısını bulmuştur. Her geçen gün daha sıkı dostluklara imza attığımız bu tip organizasyonlarımızda yeni amatör balıkçılarla da bir arada olmaktan büyük keyif duyacağımız bildirir, tüm dostlarımızı sonraki organizasyonlarımıza bekleriz. Bu akşam katılımları ile bizlere renk katan tüm üyelerimizden bu geceyi değerlendirmelerini ve gece hakkında birkaç cümlelik yorumlarını da almak isterim.

Sizler ile bir arada olmanın mutluluğunu daima yaşamak ümidiyle bundan sonraki organizasyonlarımızda görüşmek dileğiyle sağlıcakla ve hoşça kalın.

FOTOĞRAFLAR

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

100 üstünden 100 desem yeridir maaşallah çok güzel olmuş ellerinize sağlık inşallah daha güzel birlik ve beraberliklerin altına imza atarsınız çok beğendim

iftar öncesi ve sonrasına bayıldım desem yeridir saolun :)

3. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Ankarada yaşayan bir Havzalı olarak sizi tebrik ederim memleket gibisi var mı.

4. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Ergin kardeş tebrikler. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bu arada Ahmet'e selamlar. Onun da raporlarını özledik.

5. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Çok güzel hareketler bunlar, tebrikler Ergin ve Samsunlu balık dostları:thumb:

Herkes balık sevdalısı olunca muhabbet oldukça koyu ve uzun olur haliyle:)

6. udikisilik

udikisilik Cüneyt Arslan

En İyi Avı:
    Levrek
    Balık dışında bir kaç hobim daha var. Başka forumlar da takip ediyorum. Bu tip buluşmalar diğer platformlarda da oluyor ve ben bu tip arkadaşlıkların kurulduğunu gördükçe inanılmaz mutlu oluyorum. İnsanların birbirine saygı, güven ve muhabbet duyduğu günlerin henüz bitmediğini görmek çok sevindirici. Birbirlerini hiç tanımayan insanların bir hobinin yahut tutkunun bile etrafında böyle buluştuğunu görünce bir bayrağın bir tarihin, bir inancın etrafında omuz omuza durmamız gerektiğine neler olabileceği konusunda duyduğum güven katlanıyor. Gönülden tebrikler. Darısı diğer illerin başına.

Bu arada orada bulunup da eski avları yad edenlerin sohbetlerini dinlemek inanılmaz keyifli olmuştur eminim. Ne lüferler, levrekler, palamutlar anılmıştır şimdi reeling :D

7. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ne güzel,ama,nerede Kamil ,onsuz oluyormu böylesine güzellikler

Ben Kamilide isterim

Sevgiler

8. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Çok Teşekkür ederiz. Bizler her ay mutlaka bir çay toplantısı ile bir araya geliyoruz. Ayda bir yaptığımız bu kaçamaklar hem dostlarımızla hasbihal etmemize hem de balık için enerji depolamammıza sebep oluyor. Herkes mutlu herkes huzurlu ayrılınca da keyfimize diyecek olmuyor. Sizi de bekleriz.

Hemşerimize selamlar, yolunuz bu taraflara düşerse her zaman bekleriz. Her ay mutlaka bir arada oluyoruz yılda birkaç kez de balık av organizasyonumuz oluyor. Sağlıcakla...

Çok teşekkür ederiz. Ahmet selamınızı zaten okuyacaktır ama aleyküm selam. Son zamanlarda rapor yapamasının sebebi Allah bağışlasın ikiz bebeklerinin olduğundandır. Durumu evli arkadaşlar daha iyi anlayacaktır, hele ikiz sahibi olanlar mutlaka daha da iyi.. Yolunuz düşerse bekleriz. Sağlıcakla.

Muhabbetlerimiz inanın hiç tükenmiyor. Herkes pür dikkat birilerini dinlerken, espriler havada uçuyor. Günün sonunda dostluk kazanıyor.

Kimileri der ki; internetten arkadaş edinilir mi?
    İnanın öyle çok arkadaşım ve dostum oldu ki. Böyle bir nimet olmasa masamızdaki birbirinden değerli pırlanta gibi insanlarla bir arada bulunma şansına erişemeyecektim. Her icat doğru kullanıldığında güzel sonuçlar yaratır. Tahmin ettiğiniz gibi levrekten girdik palamuttan çıktık.. Sizleri de bekleriz.

Vedat Amca'm malesef Kamil katılamadı. Sanırsam bundan sonra da katılmak istemeyecektir. Küçük sanal saplantıların bizim dostluğumuza asla zarar getirmeyeceğini düşünürdüm. Kamil konusunda ilk defa yanılmışım. Ona bir kırgınlığım yok asla olamazda ama kızgınlığım var. Ama bu kızgınlık benim ona bakış açımı değiştirebilecek bir kızgınlık değil. Ben onu atsam atamam satsam satamam. Kendisine gelip gelemeyeceğini sorduğumda gelemeyeceğini bildirdi. Benden geçtim her gün görüştüğü olta attığı arkadaşlarını da önemseyip aramıza katılmamışsa artık ben ona İzmirdeki toplantılarında keyifler mubabbetler diliyorum. :tea: :eyebrows:

Seni de bekleriz inşalllah... Eminim gece yarısı terkettiğimiz mekan bize yetmez sabahçı kahvesi arardık muhabbetin kesilmemesi için. Sağlıcakla