geçen akşamki eşkinalardan sonra aynı yerde aynı saatte 4 kişilik ekibimizle konuşlandık. her ne kadar geçen akşamki gibi dev eşkina tutamasak da deniz bizi boş çevirmedi. 6-7 adet eşkina, çok sayıda iskorpit, 3 adet gelincik, 1 adet de çok gelişmiş kayabalığıyla avı tamamladık. yem olarak canlı karides kullandık. takım olarak da tek iğneli gezer kurşunlu şamandıralı takım kullandık.
güzel balıklar tebrik ederim. dünkü balığı temizledinizmi ? ben havyarlı diye tahmin etmiştim. yanıldımmı acaba. bunlarda havyarlı gibi geldi bana. çünkü eşkinanın karın şekli bu derece şişik olmaz. keyifli avlarınızın devamını dilerim...
teşekkür ederim efendim. balığı temizlenirken de yenirken de görmedim malesef. ömer aabi de havyar çıktı felan demedi. bir fikrim yok bu konuda.
Tebrikler en son eşkina avım 1 sene oldu sanırım önümüzdeki haftalar bir yoklama çekmek lazım yakalaması ve lezzetiyle harika bir balıktır kilolugu köpek balıgı yakalamışcasına zorlar insanı
Sevgili kardeşim senin nezdinde tüm ekibinizin avını tebrik edrim, nasıl eşkina avının zevkini tadabildinmi.
ismail abicim. bende eşkina tuttum ama benim tuttuklarım 1 karış boyunda olduklarından pek zevkine varamadım henüz. ama azimle devam edicem. kiloluk eşkinayı çekecem Allahın izniyle sonunda.
Tüm kalbimle diliyorum,basamakları birer birer çıkarsan kendi rekorlarını sürekli kırarsın ve bu sana daha çok haz verir.
teşekkür ederim. evet, aynen dediğiniz gibi sorluyor sanırım. yanımdaki ismail abi balığı çekerken o kadar zorlandı ki, dedim 5-6 kiloluk bişey geliyor herhalde. 1 kiloluk eşkinayı görünce anladım ki, bayaa güçlü bir balık.
nice güzel ve büyük avlara rast gele * yanlız köstek misina ve ignelerin numaralarını sorsam söylermisiniz şimdiden teşekkürler slmlr
teşekkür ederim efendim. herkese rastgele inşallah. ana beden 30 luk misina. köstekler 15 cm boyunda 25 lik misina. 4 numara iğneler.
Eşkina korktugu an direk bir kayanın altına girer misinayı taşlara dolayabilir eskiden eşkina bol bulunan ve kilolukları çok çıkan bir balıkmış ama zamanla onunda sonunu hazırladık sanırım şuan 1 kkilolugu bile bulmak zor bu balık 5-6 kilograma kadar büyüyebiliyor ama bizim denizlerimizde bu biraz zor umarım herkez bilinçlenir ve biz bu zevki doya doya yaşarız
Ahmet bey kıyı avcılığının en zevklilerinden biridir eşkina avı güzel bir av yaşamışsınız hepinizi tebrik ederim afiyet olsun rastgele
tebrikler ahmet eşkinanın tadını aldınya, daha iflah olmazsın hele ki birde kiloluğuna denk geldinmi olayın bitmiştir
inşallah ercan abim. kiloluğuna denk gelirim birgün umarım. şimdilik daha ufaklarıyla idare ediyorum.