Samsundan Selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında sinofor tarafından paylaşıldı.

1. sinofor

sinofor halit

Favori Kamış:
    FLADEN CELTIC BOAT TELE 240
    Favori Makine:
    D.A.M 1140 140 QUICK HPN 100 RD 1 BB 0,40 MM
    En İyi Avı:
    istavrit 35 gr
    Balık evi net ailesine selamlar. Rizeliyim samsunda ikamet etmekteyim özel bir şirkette müh olarak çalışıyorum . Balık tutmak yaklaşık 5-6 yıl önce hobi olarak istavrit ile başladı yakalanması en kolay çapariyi takıp rasgele diyordum. Balık çılığın en sevdiğim yanı bence insanla konuşuyor deniz temiz duygularla gittiğim zaman kilolarca istavrit alırken bir kaç defada yanımdaki bayanlara hava için gitmişimdir. Alay konusu olmuşumdur:) tekrardan herkese selamlar bu arada profil resimlerinde balık tutup şov yapan arkadaşlar sizleri kıskanıyorum . En büyük yakaladığım balık kefal oda istavrit avında tamamen kancanın kuyruğuna ras gelmesi acemi şansı yani :) Bana av konusunda yardımcı olacak arkadaşlar a şimdiden teşekkür ediyorum.

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Halit bey hoş aramıza hoş geldiniz. Bu iş biraz tecrübe, zaman ve imkan meselesi, ama en çok şans ve bereket bu işin en önemli faktörü diye düşünüyorum Zamanla sizden de elinizde güzel balıklarla fotolar ve raporlar eminim gelecektir. Bereketli avlar dilerim...