Selamün aleykum Benim gibi Av'ı ihtiyaç haline getirmiş değerli abilerim gelip geçiçi değil, kalıcı olacağım için forumda Kendimi tanıtmak isterim. Adım Uğur. Yaşım 20. Çanakkale doğumluyum . ancak 10 yıldır Samsun'da ikamet edıyorum . (Ailevi sorunlar) . Askere gideceğim bu sene Allah nasip ederse. Benim hakkımda bilmenız gereken bazi şeylere gelecek olursak eğer sizin gibi bende balığa gönül verdim . Benimki Tutup hemen tavaya koyım yiyim hesabı değil , tamamen onu çekmek o göstergenin tibe battıgını görme hevesı . Saygıda kusur etmem , Kolay kolay polimiğe gırmem, Yaşlarını belki burda büyük gösterenler vardir ama ben sol tarafta yaşı 24 ve üstü olan herkeze abi olarak hitap ederim. bu konuda taviz vermem Karşımdaki bana bir fikir veriyorsa onu sorgulamam (sadece bu forumda ) Çünkü gördugum kadarıyla +25 ve üstü herkez. bir bildigi varda söluyor yorumunu yaparım kendı ıcımde. Ancak Eğer onun söledıgı yanlıs olduguna eminsem o zaman yorumumu basarım . 5 kılo tuttum 10 kılo tuttum gibi yalanlar asla atmam . ben gerçekçi olcamki karşımdakide o kadar gerçek şeyler sölesin bana. Ve bu biraz gereksiz olabılır ama genede sölıyım . 1.sınıf Leyla İle Mecnun izliyicisiyimdir. Makarayı çok severım o yüzden Şuan için TV'de izlencek tek Dizidir. Yazılarımda Çok fazla mecaz anlama , Çok fazla eski Türkçeye Çok fazla Makaraya başvururum . Lise 1'den Günümüze kadar bu özellıgım hızla artış gösterdi . ancak ben memnunum bu durumdan , Bunu yazmamın sebebı Cocuk bu denmemesi için (+24 ve aşagısı ).
Hoş geldiniz..Keyifli forumlar dileriz.Sanki "çocuk,çocuk" hep kötü birşey mi gibi vurgulandı gibime geldi.Ve forumumuzda benim gibi "ÇOCUK" arkadaşlarımız çok var.Dikkatinizden kaçmış olmalı. Sevgi ve saygılarımla.Rastgele
hoş bulduk Teşekkürler. bana denk gelmedi o zaman çünkü konularıma yazılan yorumlar hep +30'du. Ve akarsularda av raporları bölumunde gezıyorum genellıkle orasıda hep buyuk abilerle dolu olunca ondan yani. fakat aslında haklısın 1 çoçuk vardır bebekten farksız , 1 çoçuk vardır senden üstün . gerek konusmasıyla gerek davranıslarıyla . ama bu sosyal ortamda çoçukların ettıklerı kufurler , laf dalaşları, argo kelimeler vesayre bizi tüm alt sınıf kardeşlerımıze ön yargılı olmamızı sağladı . aslında yanliş ama aliştik bı kere .
Turna varmı orda hıc rast geldınmı ? Bi tane Normal barajımız mevcut yıllardır duran bır tanede 4 veya 5 sene ha oldu ha olmadı sulama barajı yaptılar orda turna olmaz bana kalırsa ama sen gıttıysen daha ıyı bılırsın ? bırde Keleşlerın gölu dedıklerı koca bır göl var buraya hıc gıtmemısındır .
Gidersen sen de görürsün hooked Samsun ve çevresinde ayak basmadığım su kenarı yoktur. Gökçe Çakmak Hariç Orada da israil sazanı olduğundan gitmiyorum.
abi ben keleşlerın gölüne ve yeni yapılan sulama barajına gıttım . asıl içme suyumuzun karşılandıgı buyuk baraja gıtmek nasip olmadı , hem orda ızın vermıyolardır buyuk ıhtımal tutmaya sen daha ıyı bılırısn ama ? Sen sölesene ya varsa ona göre takım alacagım 1 nisana az bi süre kaldı ? özel mesaj olarak atabılırsınde .