Samsun'da kıyı balıkçılığı başlar mı arkadaşlar, Mavriş balığına giden var'mı? mavriş nerede güzel tutulur? paylaşırsanız sevinirim.
Samsun da kıyı balıkçılığı başladı,tutanlar var.Mavruşgil avını sorarsan mevsimi geldiğinde çok sayıda gidenler olduğunu göreceksiniz zamanla.Mavruşgil taşlık yerlerde daha iyi tutulur.
Teşekkür ederim Murat kardeşim.Resimdeki balık geçen yıldan bir balık idi,nasip oldu geldi..Bu senenin ilk balığı ise 1 hafta önce denk geldi,1.6 kg.lık bir levrek... Sen merak ettiğin bilmek istediğin bir şey var ise dilediğin gibi sorabilirsin..... Bende, bu sitedeki her arkadaşımızın olacağı gibi aklım erdiğince sana yardımcı olmaya çalışırım....Rastgelsin..
BALIK ÖZLEMİ SAĞOL ABİ BENDE HAZIRLIKLARIMI YAPIYORUM İLK FIRSATTA BALIĞA GİDECEĞİM AMA NEREYE HANGİ BALIK İÇİN GİDECEĞİMİ BİLMİYORUM, AMA GİDECEM, YAZIN İÇİN TEŞEKKUR ABİ......hiko55
Anlaşılan fena bilenmişsin... :thumb: Sen hazırlıklarını iyi yap o zaman... Dediğim gibi ne zaman ne istersen sorabilirsin.Muhakkak bir cevap alırsın...Rastgelsin.
büyüksün usta mrsparkle tanju abi zannediyorum sen gidiyorsun ara sıra, gideceğin zaman banada haber verirsen sevinirim abi, ustalarla balık tutması hoş olur. Böylelikle tecrübe sahibi olurum.