Sandalda kasnak için misina tavsiyesi-ACİL-

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında atalay77 tarafından paylaşıldı.

1. atalay77

atalay77 atalay

Favori Kamış:
    ucuz ama kaliteli sörf
    En İyi Avı:
    rus kefali(zıpkın)
    Merhabalar,başlıkta da belirttiğim gibi tekneden avlanırkan kasnağa sarmak için misina önerilerinizi bekliyorum.
    Malumunuz gam yapmayan,kolay sünen,esnemeyen,ucuz ama kaliteli:) bir misina arıyorum.

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Merhabalar,başlıkta da belirttiğim gibi tekneden avlanırkan kasnağa sarmak için misina önerilerinizi bekliyorum.
    Malumunuz gam yapmayan,kolay sünen,esnemeyen,ucuz ama kaliteli bir misina arıyorum.

Sevgili Atalay teknede avlanırken ben hiç kasnak kullanmam ya mantar yada dansitesi yüksek poliüretan kullanırım faydası ise hemen denize atabilirsin ve batmaz, tavsiye ederim.

Misinaya gelince kırmızı mercan misinalar var biraz etli olanından 050 veya 060 dene her halde senin istediğin gibi, rast gele hoşça kal.:) :) :)

3. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Orhan abi mantarı niye denize atma gereği duyuyorsun. Büyük balıkta balık yorulsun diyemi ?

4. atalay77

atalay77 atalay

Favori Kamış:
    ucuz ama kaliteli sörf
    En İyi Avı:
    rus kefali(zıpkın)
    Eyvallah Orhan Abi,makaraya sarmalık misina ile ilgili ya hep konular o baabda kasnak derken ben de onları kastetmek istemiştim mantar veya o sert lacivert yeni çıkanlar var ya ondan.
    Bir de mercanın kırmızısını göremedim ona en yakın multicolor dedikleri var ebrululi.:confused: