s.a arkadaşlar aranıza yeni katılan biri olarak sizlerden yardımınızı istiyorum. şanlıurfa'da balık için en uygun nereler vardır eğer aranızda şanlıurfada balık tutanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim...
kepçeyle gideyim balıklıgöle .. zaten baraja gidiyoruz ama yaslıca köyü yakınındaki yerde tahmini uzunluğu 200-300 mt belki daha fazla ağ atılıyor .. birde bu yetmezmiş gibi kooperatifin bu işi yaptığını söyleyenler tekneyle saatte bir önümüzden geçiyorlar gerçekten anlamadım bu işi ben kocaman barajda büyük balık göremedik. 3 kere gittik ama tuttuğumuz en büyük sazan 1.5 kg civarındaydı ben bu işi anlamadım yokmu büyük balık şanlıurfa civarında akarsu yada gölet tipi bi yer varmı acaba onun cevabını bulamadım...
dewkul köyü var bozovaya yetişmeden 2 km önce hilvan yoluna gir 10 km git solda barajın kanal kapaklarının olduğu bir yer var oralarda balık bol ve ikinci bir yer bozovanın içine gir ortasından hiç sapma bozovadan çıkarken karşına su çıkacak orda nisan mayıs ayında su altında kalan evlerin diplerinde iri yayın balıkları var bigine...
Sezon Nisan-Mayıs aylarında mı açılıyor? Şu anda iri yayın balıkları olmaz değil mi? Olsa da biz tutamayız galiba, yasak dolayısıyla?