şanssız!!!!

Konu, 'Tanışalım' kısmında metalci_35 tarafından paylaşıldı.

1. metalci_35

metalci_35 ömer

selamün aleyküm burada yeniyim balık merakım gib kamış olta aldıktan sonra daha da arttı ama yer yurt bilmiyorum arkadaşlar söylüyor şuralar buralar ama nasipte olmayınca gelmiyor oltaya yarın gece sabaha karşı yeniden çıkacağız
    güzelbahçe limanın arkasına gideceğiz veya o tarafta yakın gidebileceğimiz başka nereler var?

2. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    Memleketde Izmirli Balikçi Yokmu!!!!

YAV BU SİTE'DE izmirli amatör balıkçı yokmu şu garibe yardım etse!!!:) :) :)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ömer "arkadaşlar söylüyor şuralar buralar ama nasipte olmayınca gelmiyor" dediği halde başka yer aramanın da bir ölçüde anlamı kalmıyor. Sonuçta bir başka yer tavsiyesi de "nasipte olmayınca gelmiyor" ihtimaline sahip.

Hem Ömer kardeşimizin yerinde olsam forum sayfalarına özellikle İzmir civarından gelen güzel balık raporlarına 3-5 saat zaman ayırırım.

Buyur şuraya gidiver demekle zaten bir şey değişmeyeceğinden, herkes kendi nasibini alır sonuçta.

Bir de, işin doğası gereği kısa bir tanışma faslıyla daha yakın ünsiyetler kurulacağı da aşikardır.

Bilmem böylesi bir yardımı yardım sayar mısınız?:confused: :)

4. Max_izm

Max_izm Mehmet

Favori Kamış:
    Okuma salina Seaspin 240cm
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    turanın önüne git eski iskelenin orda illa birilerini görürsün avlanan çipura yapıyor çok güzel oralar tabi kullandığın takım ve yemde avlak yerine uygun olmalı bence tek iğne gezer kurşun yem olarakda yengeç tercih edersen elbet az sabırla bişeyler çıkar rastgele...

5. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Ve aleyküm selam, hoşgeldiniz. :)

6. metalci_35

metalci_35 ömer

bence nasibim kapalı diye düşünüyorum ama nasbimi arayarak bulacağımı düşünüyorum şansımı kıracağım :Dnasipse yarın gece bir daha olmadı urla iskele olmadı bir daha ki hafta zeytin eli kıracağım bu şansı :D yardımlarınız sayesinde .....

7. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Aramıza hoş geldin Metalci kardeşim,hayırlı olsun.
    Metalci derken metal işlerinimi(soğuk demircilik,kaynakçılık)..?
    Yoksa metal müziğine atfen mi bu ismi kullandın....???

8. ABREK58

ABREK58 abrek

rasgele

ÖNCELİKLE RASGELE.
    bence de önce av sitelerinden av raporlarını bir incele.
    Karataş, kordon, taraflarından yaz aylarında 1/0 2/0 zokalı iğne 10 gr gezer kurşun ve mamun ve yengeç ile güzel çipura alınıyordu. son zamanlarda kıyılar tüm körfez levreklerin peşine düştü. tekne de çeşit bol, özelliile uskumru ve palamut bereketli bunlarda da en iyi sonuç çaparide.
    Kıyıdan atacalsan dediğim gibi levreğe uygun yem ve olta.