selamün aleyküm burada yeniyim balık merakım gib kamış olta aldıktan sonra daha da arttı ama yer yurt bilmiyorum arkadaşlar söylüyor şuralar buralar ama nasipte olmayınca gelmiyor oltaya yarın gece sabaha karşı yeniden çıkacağız güzelbahçe limanın arkasına gideceğiz veya o tarafta yakın gidebileceğimiz başka nereler var?
Memleketde Izmirli Balikçi Yokmu!!!! YAV BU SİTE'DE izmirli amatör balıkçı yokmu şu garibe yardım etse!!!
Ömer "arkadaşlar söylüyor şuralar buralar ama nasipte olmayınca gelmiyor" dediği halde başka yer aramanın da bir ölçüde anlamı kalmıyor. Sonuçta bir başka yer tavsiyesi de "nasipte olmayınca gelmiyor" ihtimaline sahip. Hem Ömer kardeşimizin yerinde olsam forum sayfalarına özellikle İzmir civarından gelen güzel balık raporlarına 3-5 saat zaman ayırırım. Buyur şuraya gidiver demekle zaten bir şey değişmeyeceğinden, herkes kendi nasibini alır sonuçta. Bir de, işin doğası gereği kısa bir tanışma faslıyla daha yakın ünsiyetler kurulacağı da aşikardır. Bilmem böylesi bir yardımı yardım sayar mısınız?
turanın önüne git eski iskelenin orda illa birilerini görürsün avlanan çipura yapıyor çok güzel oralar tabi kullandığın takım ve yemde avlak yerine uygun olmalı bence tek iğne gezer kurşun yem olarakda yengeç tercih edersen elbet az sabırla bişeyler çıkar rastgele...
bence nasibim kapalı diye düşünüyorum ama nasbimi arayarak bulacağımı düşünüyorum şansımı kıracağım nasipse yarın gece bir daha olmadı urla iskele olmadı bir daha ki hafta zeytin eli kıracağım bu şansı yardımlarınız sayesinde .....
Aramıza hoş geldin Metalci kardeşim,hayırlı olsun. Metalci derken metal işlerinimi(soğuk demircilik,kaynakçılık)..? Yoksa metal müziğine atfen mi bu ismi kullandın....???
rasgele ÖNCELİKLE RASGELE. bence de önce av sitelerinden av raporlarını bir incele. Karataş, kordon, taraflarından yaz aylarında 1/0 2/0 zokalı iğne 10 gr gezer kurşun ve mamun ve yengeç ile güzel çipura alınıyordu. son zamanlarda kıyılar tüm körfez levreklerin peşine düştü. tekne de çeşit bol, özelliile uskumru ve palamut bereketli bunlarda da en iyi sonuç çaparide. Kıyıdan atacalsan dediğim gibi levreğe uygun yem ve olta.